Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Picsába. helyett
Ja és délután gurultunk egy röveidet, de annál jobbat sógorral.
Isssssszonyatosan sok motoros volt!

Hazafele meg leelőzött minket egy gixer és egy CLK: jót versenyeztek...
.
Szóval kezdő motornak Én egy cbf 250-es hondát ajánlok, vagy valaimi hasonlót. Lehet suzuki 500-as is , vagy cbf 500 esetleg 600. Végül is fejben kell eldönteni , hogy mire vagy képes. Lényeg (szerintem), hogy otthon érezd magad a "vason" és ÉLVEZD
Sok- Sok baleset mentes km. neked IS!
Ő az egyik akit zavar, de a legvérmesebbje nem járt erre mostanában ő osztotta volna rendesen.
ROLÍÍÍÍ!

Ezt neked.
Nem motoros iskolára gondoltam azt tálálok magamtól is.
Képet nem tettem fel azért nem látsz De hogy kielégitsem a kiváncsiságod:175cm magas barna hajú, barna szemű és nő vagyok Tehát sem a vörös női sem a szőke férfi suli nem jó
Én csak azt szerettem volna tudni,milyen motorral ajánlott gyakorolni,mivel Te ( TI) ebben gyakorlottak vagytok.
Pár választ már kaptam és köszönöm Nekik igy utólag!
Szia!
Nagyon rosszul írtad ,mert délelőtt és délután is vannak hozzászólások.Igaz hogy nemrég jelentkeztem be,de olvasni már nagyon rég olvasom a fórumot,és ha hiszed ha nem tetszettek a hozzászólások.Éppen ezért töltöttem ki a reglapom is.Gondolván ne legyen támadási felület.De láss csodát aki keres az talál.Az is igaz hogy ezen csak te szoktál kiakadni!A többiek nem a külsőségekkel foglalkoznak.Tény és való hiányosan töltöttem.De hány olyan hozzászóló van aki semmit sem ad meg magáról!
És képzeld igy is voltak akik válaszoltak a kérdésemre!
Sziasztok!

Érdekelne a véleményetek Yamaha FJR 1300-ről, tapasztalat, hátránya, tipushibája? És hogy mennyire kelendő ez a széria, szal ha veszek egyet beleölöm a pénzt ki tudok e belőle szállni? A válaszokat előre is köcce!
Ebéd után desszertnek jólesett ez a YAMAHA szendvics .Mentem kerülök is eggyet jo az idő

R O S S I F O R E V E R ! ! !
Gratula Talmának (báár nem láttam a futamot)
És Gratula Rossinak!
Rossi:
kepernyore kerult a Zsiraf-Pedrosa...
nem lehetne elvenni a motorjat?
Gratula Talmának . . . .

És most GO MOTO GP!
Ő azt hiszi,hogy jól tud motorozni, csak a körülmények kedvezőtlenek.

Tényleg kár égetnie magát.
Ez a Tóth Imi egy bénaság. Tök ciki. Lekörözve a 18. lett. Ez minek megy egyáltalán?
Kár érte...

De a verseny jó volt!
FRANCBA!
Én sem találtam semmi videót, csak ezt!
Azért a 250-es verseny is "eléggé" izgalmas!
Barbera stabilan a 3-dik! Hajrá Tóth Team!
Már mutatták Locatelli esését? Tegnap néztem az időmérőt, még csak be sem mondták (vagy nem figyelhettem). Aztán ma már ettől hangos minden
Most is berekedtem a végén, mint legutóbb, de mennyivel boldogabb vagyok.

Köszönjük Talmácsi!
Ahogy vesztett Qatarban úgy nyert Jerezben!
Profi volt a versenyben is és a nyilatkozatban is!

GO TALMA GO!
Nekem még a lábújjam is X-be volt,
annyira szorítottam az idei első győzelméért