Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na igen, a második motoromat már nem 3 szezonra akarom venni...
léptem! joccakát!
az igazi meggyözés!
Igazából Rolii és a Sebring dobja ugyanolyan bűnős benne.
Summa summárum ez a változat a sztem a legjobb - mert a legkönnyebb (hacsak nem jön ki 2 év múlva egy VTEC nélküli viffer)...
megfertöztelek
És mutatták Haydent?
A következő motor vásárlás címszó alatt egy anyagilag barátságos megoldás volna egy ~20-30e km-t futott RC46/1 (SÁRGA példány) behozatala Németországból.
Abból választék is van, kb 100-120 db-ot hirdetnek a http://www.motoscout24.com -on, 4000-6000 EUR tartományban.
Az Eurosporton meg csak a Gp nyomták
Nem láttam az időmérőt, az eredményt látva meg csodálkoztam is, hogy nem kvalifikálta magát sehova.
basszusssss!

a délutáni idömérö közvetitésen nem is eset rola szo
a Honda valoszinü, hogy egyszerü ECM cserével megoldja, hisz az csak két petent meg egy csatlakozo szét -összedugása.
német piacos tl-eken a szívótorok volt leszűkítve,és így korlátozták 100 ló alá.
passz, de ahogy a HONDÁT ismerem biztos ha egyszerö is, akkor is valami méreg drága alkatrész cseréjével oldhato meg.
de igazábol nem mindegy, hogy 97 vagy 106LE.
ugy sem azon a fordulatszámon használod ahol leadja
Jó reggelt, Emberek!

Hogy vagytok errefelé?
még nem, nem volt rá idöm
Én kérdeznék.

Van ez a csodálatos V4-es jármű, amivel te is közlekedsz. No ezt a típus nem meglepő módon 97 LE-re lefolytva árulták Németországban. Szerinted ezt a teljesítmény-korlátozást elektronikusan vagy mechanikusan csinálták? Azaz: milyen könnyű eltávolítani?
összeraktad már
kéne már motorolni
én vok
na felbukkantam, azt eltünt mindenki
Még belefér.....
Boldog névnapot minden Gábornak!
Sziasztok Májerek!
Jól vagytok?
mentik az életüket, ki vannak mint a liba a gyerekek egész nap trenirozták őket
mi van kirugjág a forgácsot a ketrecböl, vagy hangossak