Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg itthon gyakorlok a hétvégi fellépéshez (próbálok gitározni ).....szegény szomszéd aki előbb hazajött .. ..
Takarítok Atomrobbanás volt a lakásban....
gonooooooooooooooooooooosz

Nekem már nem
Még melóóóóóóóóóóóóó Sajnáljon valakiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Az enyém, meg MilleR gatyóját is egy újpesti csaj csinálta. Mindkettő kifogástalan lett. Legalábbis az enyém még mindig az. :) És elég jó áron dolgozik.

Fricska
06209212095
Ahol cserélte a cipzárat ott nekem sincs vele semmi gond, ráadásul ért hozzá a csaj mert műanyag nagyfogú cipzárat tette bele. Csak a másik cipzárt nem akartam cseréltetni ha nem muszáj és így csak visszarakta rá a kocsit, ami megint lejött. És gyors meg jó az ára is.
miért? Mi volt a tanácsod? Már csak azért mert az enyémnek az ujjába is kellene zippp csere.. ja.. tegnapra... de ma estére is jó lesz...

LX
Látod-látod. Nem fogadtad meg a tanácsom.
Akkor tuti béna vagyok és nem láttam! Amúgy megcsinálták Budakalászon. De a körbe cipzárt csak feltette de már le is jött, szóval vihetem ki megint. Vicces lesz mert az egész ruhát ki kell vinni hozzá és az nekem motorral elég macerás lesz.
De ruha ügyben kérdeztelek múltkor és nem válaszoltál. :(
Dehogy dehogy! Pasikkal amúgy sem foglalkozok!
bakker, a fele lemaradt az üzinek.

Köszi

Így helyes.
tied úgy is jobb. az övé, csak újabb...
Szia Mara!

Gratula a géphez.

Te mindig csak a pasiknak válaszolsz ha írnak Neked?
Köfi! Holnap viszem ki a papírokat az oktatónak a Duna plázához és megbeszéljük mikor mit hogy. Forgalomba meg mehetek a SV-vel! Életem első legális motorozása lesz vele!
X-be tettem az ujjam
ja persze nem holnap!
Szombaton megyek rutinvizsgára!
bor karpit, digit klima, tudom eeeen
Belső érték: a belsőzsebben található készpénz és bankkártya valamint egyéb kicsi, de drága éxer
Bánom is én, hogy milyen leszel....
Ki nézi ma már a nők alakját.....
A belső értékek, tudod....
Ha-Ha
na persze!
biztos sutnel nekem sutit! es jo kover lennek tole

Értem én a viccet, csak nem szeretem!
Várjál csak, jössz te még az én utcámba!
Kannás BOR-só-ka!