Motard vagy valami ilyesmi. Shox-os cucc.
Nem valami nagy márka, nekem ilyenre futotta. Amúgy nagyon jó!
A mostani hőmérsékletek (+15°C mellett) már melegem is van benne béléssel.
Estét!
Én is itthonról már! Holnap nem kell bemennem!
Hallod TeeJay! Szinte már fura lesz
Én is eláztam, az az csak a karom.
Kivédhetetlen volt sajnos, mivel vizet cseréltem az akváriumomban
Friss esővíz rulez(na ilyenkor örülök az esőnek ) A halaimnak tetszett,
egyre jobban ficánkolnak, de remélem nem azért mert savas eső esett
Mostmár elállt az eső, viszont feltámadt a szél de nagyon!~60Km/h-ás széllökések vannak!
Szia Pohi.ma délután 1körül láttam egy motorosrendőrt Orosháza fele "száguldani "épp felhőszakadás volt a srác szarrá ázva, tán ő is a vizsgáról jött mert akkor elég kemény utja volt.
Igazából, ha leragasztom a csizma szellőzőjét akkor elég jól átvészeltem volna az esőt. A kesztyűt félúton lecseréltem, mert arra meg elfelejtettem ráhúzni az esőruhát és belefolyt a víz .....Szóval sokat tanultam ma az esőben motorozásról Bmw sisakot nem ajánlom senkinek, mert úgy párásodik mint az állat. Résnyire nyitva kellett hagynom, hogy lássak valamit, pedig nyitva volt a szellőzője is a számnál........
Köszke a visszagazolást, ott!
Egész hétre esőt mondtak, de tegnap és tegnapelőtt mégsem volt.
De ma.....
Hát ezt jól kifogtad.
Mi (én + 2 GSR cimbi) 2-án áztunk rongyá! Mentem le zegre szervízre és ketten elkísértek.
Itt pesten nem esett már. Szfvárnál előtt már igen és mocskosul eláztunk. (de csak az esőtől)
Hát ennyit a cordura ruháról.....a csizmámba is jutott egy kicsi.
Aztán egyész nap ebben a vizes gúnyában. Volt vagy este 9 mire hazaértem.
Forró fürdő és semmi bajom sem volt.
Nekem egész jól indult a hét. Szerdán Nagytéténybe mentem kora reggel 3 napos szezoneleji vizsgára. Jótt tett a motorozás a 300 kg-s 900-as diversionnal, minden csontom fáj és izomlázam van. A baj ott kezdődött hogy ma reggel el kezdett esni és vizsga után haza az út (120 km) elég húzós volt főleg, hogy át kellett kelnem egész Bp.-en.......... Rájöttem, hol ázik be a csizmám legközelebb leragasztom a hátsó szellőzőket esőben .......ez történt velem a héten........
Itt fölényben vannak az egyenes háttal ülők!