Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vigyázz!
Itt fölényben vannak az egyenes háttal ülők!
200 km-et max. Aztán megállsz tankolni meg kipihenni a görnyedést...
Én is haladok, de egyenes háttal!
Motard vagy valami ilyesmi. Shox-os cucc.
Nem valami nagy márka, nekem ilyenre futotta. Amúgy nagyon jó!
A mostani hőmérsékletek (+15°C mellett) már melegem is van benne béléssel.
Én meg inkább "görnyedek", de haladok
Kb. mi is annyi vagyunk Kékbálnával.

Csak én egyenes derékkal ülök a motoron...
Az érzés ismerős!
Tipusa?
Az én ~320 kilómat(persze motorral együtt ) nehezen "lebegteti" meg e gyenge fuvallat
Egyberuci, de szét zippzárazható. Ahogy ülök a motoron, az ölembe folyt az összes víz a ruháról.
Van fejidomod, nem?
Milyen tipusú ruhád van?
Estét!
Én is itthonról már! Holnap nem kell bemennem!
Hallod TeeJay! Szinte már fura lesz
Én is eláztam, az az csak a karom.
Kivédhetetlen volt sajnos, mivel vizet cseréltem az akváriumomban
Friss esővíz rulez(na ilyenkor örülök az esőnek ) A halaimnak tetszett,
egyre jobban ficánkolnak, de remélem nem azért mert savas eső esett
Mostmár elállt az eső, viszont feltámadt a szél de nagyon!~60Km/h-ás széllökések vannak!
Ja bocsi sziasztok mindenki .Itt is esik
Szia Pohi.ma délután 1körül láttam egy motorosrendőrt Orosháza fele "száguldani "épp felhőszakadás volt a srác szarrá ázva, tán ő is a vizsgáról jött mert akkor elég kemény utja volt.
Igazából, ha leragasztom a csizma szellőzőjét akkor elég jól átvészeltem volna az esőt. A kesztyűt félúton lecseréltem, mert arra meg elfelejtettem ráhúzni az esőruhát és belefolyt a víz .....Szóval sokat tanultam ma az esőben motorozásról Bmw sisakot nem ajánlom senkinek, mert úgy párásodik mint az állat. Résnyire nyitva kellett hagynom, hogy lássak valamit, pedig nyitva volt a szellőzője is a számnál........
Fine, thanks!
Az ilyen "levelekkel", válaszokkal, kérésekkel kapcsolatban szoktunk kolleginával egy mondatot emlegetni: "DírXYhauizjórmáder?"...
Dehogy, sokkal eccerübb!
Ha bent vagy még, bent maradsz! (nem kell holnap bemenned)
Ha már nem vagy bent, még ma bemész!

Atomot robbantunk Basingstoke-ban, így nem kell átvinni a szervereket, ergo nem kell verziót upgrade-elni...
Eláruljam hogyan?
Én még mindig bent vagyooooooooooooook És most már egyedül isssssssssssss
Holnapra meg esőt mond!
Áááá..........
Simán meg tudod oldani, hogy ne kelljen!
Be kell jönnöm holnap...
Szia pohi!

Köszke a visszagazolást, ott!
Egész hétre esőt mondtak, de tegnap és tegnapelőtt mégsem volt.
De ma.....
Hát ezt jól kifogtad.

Mi (én + 2 GSR cimbi) 2-án áztunk rongyá! Mentem le zegre szervízre és ketten elkísértek.
Itt pesten nem esett már. Szfvárnál előtt már igen és mocskosul eláztunk. (de csak az esőtől)
Hát ennyit a cordura ruháról.....a csizmámba is jutott egy kicsi.
Aztán egyész nap ebben a vizes gúnyában. Volt vagy este 9 mire hazaértem.
Forró fürdő és semmi bajom sem volt.
Nekem egész jól indult a hét. Szerdán Nagytéténybe mentem kora reggel 3 napos szezoneleji vizsgára. Jótt tett a motorozás a 300 kg-s 900-as diversionnal, minden csontom fáj és izomlázam van. A baj ott kezdődött hogy ma reggel el kezdett esni és vizsga után haza az út (120 km) elég húzós volt főleg, hogy át kellett kelnem egész Bp.-en.......... Rájöttem, hol ázik be a csizmám legközelebb leragasztom a hátsó szellőzőket esőben .......ez történt velem a héten........