Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még 5 percig Moto GP időmérő futam
Azt hiszem ismerem azt a nézést. Kozmaxék is kb. úgy nézhettek rám február elején, amikor bementem Kékbálnáért. Akkor is esett...
Szia!

Egyszer benézhetnél hozzánk, ha erre jársz.

Ahogy tolod bele a km-eket, nem sok kell a 10.000-es szervízhez
Még élveztem is! Kezem fázott picit.
Nem volt semmi extra, egy két csúszkáláson kívül. Szerencsére csak Alsónémedi határáig esett, utána elállt.
Mindenesetre jóóóóóóóóó volt!
Papírkutyaaaa aki ma nem motorozoooottt! (Persze most már nem ér mert jó idő van! )
Az oktató arca nem volt semmi mikor meglátott!
Gratula!

Nagyon borzalmas volt az út?
Hazaértem! Leszervizelve, extra szolgáltatásokkal! Köszi lescsóóóóéééék!

Motoros suli is elrendezve. Kedden rutin óra, szombaton vizsga!
Ha a motoros iskolára gondolsz azt passzolom.
Pest megye elég nagy és a reglapodon se látok fényképet hogy Vörös női iskola, vagy szőke férfi iskola legyen.. ..

Na léptem.....holnap este veletek ugyan itt
Hoppá Ez szex oldal? azt hittem ,hogy motoros,hogy itt leledzenek az "öreg motoros rókák"
Már megvan,hogy miért nem kaptam választ a kérdésemre
Köszönöm!
Ez egy tipikus "takarítós" nap. Lehet porszívózni, törölgetni.....stb.
Én inkább elutazom...
Holnap este leszek.
Aki GURUL, az Óvatosan tegye!
Ha valaki ezek után papírkutyának mer nevezni, az nállam húzza ki a gyufát!
1000-es szervíz?

Te aztán egy belevaló csaj vagy . .le a kalappal
Jó reggelt!

Mindjárt indulok lecsóhoz...... Csak azt nem tudom, hogy a vizes fűről hogy fogom kitolni a vasat egyedül! Érdekes lesz! De inkább szánalmasan vicces látvány!
Ki nem dugom ma az orromat a lakásból, az tuti....
Nekem "mindegy". . .
De csak "álmodok"....mert az nekem "túl" sok
AA B2es bombázó berepült a netre Jó reggelt, az idő megint pocsék
Pari

látom te is az FJR-rel álmodsz
reggelt
Jóreggelt Mindenkinek.Igaz hogy nem motoros téma de mivel rossz az idő és mocizni nemlehet egy jó kis időtőltésnek érdemes ellátogatni Szegedre a SPORTAUTÓ ÉS TUNINGSHOW-ra. Ma és holnap 10.00-19.00-ig Driftshow,hangnyomásverseny,stb.. bővebb info a www.carstyling.hu oldalon
szép jó reggelt!

"SZÉP" időnk van
Ohhh......köszi Már jó ideje nem foglalkoztam vele, mert nincs rá idő. Szerintem majd csak télen lesz felújjítva az oldal. Addig motorozok ezerrel....meg építkezek....meg dolgozok
estét!

szerbusz pohi bácsi valameik nap voltam az oldaladon, jó lett és végre minden megtekinthető
Azt el is felejtettem megemlíteni, hogy mentem egy FJR1300-al és beleszerettem Fordulékony erős, finom járású, csendes, gyönyörű, precíz műszer és még kényelmes is
Hát én 10-kor végeztem (lehet akkortájt ment arrafelé), de a 120 km-es utat biztos volt vagy 2 óra még megtettem........sőtt még forgalmat is irányítottam a Hungárián, mert lassan haladt a sorom és rendeztem a kamionokat, hogy meglóduljunk