Szép ez a Thundercat
Oszt.társamnak ugyanilyenje van, csak piros. Tavaly nyáron gizdult a lakótelepen, és közel 100 km-es sebességgel eltaknyolt. Keki színű kisnadrág, és fehér trikó volt rajta.
Belement egy gödörbe, beugrált az eleje, és bukfenc. (a srácért nem kár, de a motort sajnáltam)
Nem tudom mekkora károk lettek, de rendbe hozta a gépet, de nem mer rá felülni. Ott figyel a garázsukban, és nem használja.
Nem érted a lényegét
Egy olyan átlagos ember, mint én, felteheti a fenekét a több milliós, vadiúj gépekre.
Aztán sopánkodhat, hogy ilyenje soha az életében nem lesz. No meg az új típusokat is meglesheti, pl. az idei R1
(No meg ha pasiból van az ember, nézegetheti a félmeztelen húsdarabokat.... )
hagyd már. menj a garázsba, oszt nézeesd a motorod. szerintem tök uncsi már egy ilyen motoros cucc. legalábbis amióta van motorom... így látom... amíg nem volt, meg elérhetetlennek tűnt, addig én is csorgattam a nyálam... de azóta. sok ember... brrr.
Oszt.társamnak ugyanilyenje van, csak piros. Tavaly nyáron gizdult a lakótelepen, és közel 100 km-es sebességgel eltaknyolt. Keki színű kisnadrág, és fehér trikó volt rajta.
Belement egy gödörbe, beugrált az eleje, és bukfenc. (a srácért nem kár, de a motort sajnáltam)
Nem tudom mekkora károk lettek, de rendbe hozta a gépet, de nem mer rá felülni. Ott figyel a garázsukban, és nem használja.
Thundercat, 2002-es R1, 2004-es R1, majd az is csere?
a hisztis!
Sőt, még az én szabim sem biztos péntekre mind1
ha ez érdekel csináld.
amit a mocidon fejleszthetnél?
Egy olyan átlagos ember, mint én, felteheti a fenekét a több milliós, vadiúj gépekre.
Aztán sopánkodhat, hogy ilyenje soha az életében nem lesz. No meg az új típusokat is meglesheti, pl. az idei R1
(No meg ha pasiból van az ember, nézegetheti a félmeztelen húsdarabokat.... )
Tavaly is majdnem elcsábultam, de idén sikerült.
Amúgy nem gond!
Jövő hét pénteken mégis csak hozni kellene Tüncit. Ha nem gond.
Más: bárhogy csavarom a dolgokat a csütörtöki kiálítás tuti nem jön össze.
A péntek délelőttre van esélyem...
Adatlapod 3. képe miatt