Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát majd behajtjuk a kilógó darabokat
erröl már meséltél régebben
Hát persze...szerzünk rá állítható lábtartót...DanyBoy-tól
Aho-ahoj poplacsek!

Zakopane-ba milyen ruhában jöttök? Kinek mi van alapon.....vagy egységesen kordúra esetleg bőr+esőruha

Márc. 12-14 (hétfő-szerda) megyek év eleji motoros képzésre, ha esetleg véletlenül akkor éppen beszkártoznátok szerdán .

Lassan alvás, egész héten melóztam minden nap, meg fogok is és még vasárnap Bp.-t...........nembaj több jut motoros felszerelésre I LOVE YOU tüntetők
Elférünk mi azon? Már Fóka, meg én?
A ruhája igen. A blokkja először csapágyas lett, majd miközben utánfutón vitték egy szerelőhöz, leesett, és minden oldala beszakadt.
Úgy néz ki, már el is adtam, idomok nélkül....
nem kell olyan nagy ...elég egy 250-es is azok is 50-60 LE-k....cbr,Nsr,TRX
a probléma csak az, hogy ezeknek az összerakásához sokszor nagyobb szakértelem kell, a rengeteg gyártás pontatlanságbol eredö hibák kiküszöbölésére.
lecso erröl mér könyvet is irhatna
Kár, hogy ezt már nem gyártják!
Nem fog megsértődni a zöld joszág ezért az alávaló árulásért
Igen, még 85-ben....
Veteránra, vagy az utcaiaknál kisebb olcsóbb motorra?

B. esetben VFR 400?
maku?????????
Hú akkor tavasszal felhajtom az hombrét a motor miatt. Legalább lesz min megtanulni szerelni megint...
Fóka TeeJay......stb.
Nem dobunk össze egy pálygépre??
Hol Lecsó hol Kozmax szerelné cserébe ők is tesztelhetnék az E-ringen
nagyon állat
minden van hozzá, csak sajnos már nem az eredeti minöségben tajvantol kináig, és persze "jo" magyar kisiparosok utángyártott alkatrészek
Kész lett a fényezés????
Egen, azok jobbak voltak, de én nem ültem olyanon. Nekem már csak az MZ az óvodás jel.
reméljük szép napos idő lesz
Na hát tulképpen ezt vártam már.
Tájékoztatásul közlöm a tisztelt társasággal, hogy a mai napon vettem egy VF1000R tipusú motorkerékpárt. Gyárilag Rothmansos fényezéssel.
Szal egy ilyet:
Hi
Szeva Jana!!!!!!
Márc. 1.?????
Szia Jana!
Nyertél!