egy "normális motornál is hozzáérnek a gyürük a henger falhoz.
a wankel motor nem ez a surlodás miatt nem nyert terett, ha nem ennek az egyenes rész letömitése okozott mindig is problémát. ha jol tudom akkor rugok szoritják a hengerfalhoz a tömitö élt.
Nem-nem, engem az erre merőleges sík érdekelt.
Azt még vágom, hogy a "henger" oldala és a forgótárcsa súrlódik, ehhez mérten kopásállónak kell lennei, de a forgótárcsa oldalt hozzáér a hengerhez? vagy mi?
Állás=100000nettó=sokat zabáló nagy dagadt JAMAHA=hátsó gumi game-over=100000;elfogyott=pocak üres csekkek a nyakamon
Lényeg hogy Feriapánk jól érzi magát
A csúcsokban besüllyesztve vannak nagy kopásállóságú, és igen drága anyagból készített tömítő betétek, hegyek.
Elméletileg ezeket lehet cserélni, mert ha kezdenek kopni, akkor jön ám az igazi durrogás!
Persze nem sok ember van, aki vállalná a cserét és persze az alkatrész beszerzését sem!
Délelőtt olvastam, már a cikk elején sejtettem, hogy te írtad (FZ6n előtte, kuplung matta... ), aztán láttam a képet.
amugy milyen állapotu a vas?/már amin üldögöltél/ még én sem láttam.
a wankel motor nem ez a surlodás miatt nem nyert terett, ha nem ennek az egyenes rész letömitése okozott mindig is problémát. ha jol tudom akkor rugok szoritják a hengerfalhoz a tömitö élt.
Dugattyún van egy tömítő karika, szintés spec anyagból!
A nem hétköznapi tömítések az érzékeny pontjai a wankel motoroknak.
brutál hely van az ülés alatt, és úgy nagyon össze van rakva az a gép
vettem üléspróbát jóóóóóóóóóóó
Mars vissza tanulni!
Azt még vágom, hogy a "henger" oldala és a forgótárcsa súrlódik, ehhez mérten kopásállónak kell lennei, de a forgótárcsa oldalt hozzáér a hengerhez? vagy mi?
egyet szétszedtünk.valamire még emléxem
Lényeg hogy Feriapánk jól érzi magát
Foka ugy hallottam ma erösen csorgattad a nyálad egy vason
Elméletileg ezeket lehet cserélni, mert ha kezdenek kopni, akkor jön ám az igazi durrogás!
Persze nem sok ember van, aki vállalná a cserét és persze az alkatrész beszerzését sem!
Mert az még vágom, hogy gyűrűk, hengerfej tömítés, meg ilyenek, de ennél?
A forgó rész oldalát mivel tömítik?
Az ok: állás=fizu=motor+benzin
Most örüljek hogy van
Vagy keseregjek mert dolgozhatok