A vásárlók nagy része elolvassa a Suberbike, MCN és egyéb újságíróvá avanzsált motorosok tesztjeit, azt veszi...
Én arra gondoltam, hogy ebben a kategóriába nem ölnek nagy pénzeket a fejlesztők, és általában egy meglévő 1000-es blokkot nagyítanak fel. Persze erre a Kawa rácáfolt tavaly, és remélem a többiek is hamarosan.
Életveszélyesen gáz a net.-em.......10 perc még el tudok küldeni egy hozzászólást .....mára elég is ennyi....
Tomato!
Köszi a választ, akkor veszek cordurát lehet , nézegettem a kelomotor.hu-n a SPOOL megvan 40.000-ből alsó felső thermo béléses, szél-vízálló és elég jól is néz ki.
Viszont egy órába telt mire utolértem magam. Titiket nem is lehet.
Pohi: szerintem ki ebbe, ki Boney M, bocs, ABBA. A várható időjárás dönti el nálam. Tavaly a túráimat cordurába nyomtam, de volt aki bőrbe jött. Egyikben sem fognak kinézni.
Az biztos, hogy abba megyek amibe akarok , de tanácsként kérdeztem tőletek tapasztaltabb túrázóktól, hogy szerintetek melyik lesz a jobb . Hülyén érezném magam, ha mindenki cordúrába menne én meg bőrben feszítenék.........és rajtam röhögnétek
Napok óta nem láttam itt.