Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Napok óta nem láttam itt.
Köszi a választ neked is Kozmax és neked is Karmi.....
A vásárlók nagy része elolvassa a Suberbike, MCN és egyéb újságíróvá avanzsált motorosok tesztjeit, azt veszi...

Én arra gondoltam, hogy ebben a kategóriába nem ölnek nagy pénzeket a fejlesztők, és általában egy meglévő 1000-es blokkot nagyítanak fel. Persze erre a Kawa rácáfolt tavaly, és remélem a többiek is hamarosan.
Életveszélyesen gáz a net.-em.......10 perc még el tudok küldeni egy hozzászólást .....mára elég is ennyi....

Tomato!

Köszi a választ, akkor veszek cordurát lehet , nézegettem a kelomotor.hu-n a SPOOL megvan 40.000-ből alsó felső thermo béléses, szél-vízálló és elég jól is néz ki.

Sziasztok......jó éjt!!!
miért lenne veszélyes???? a vásárlok nagy részét csak a számok érdeklik. legerösebb, leggyorsabb......stb
Jaja, nem hívhatják CBR-nek, az a soros blokkjuk.

Kérdés, hogy üzletileg mennyire veszélyes lépés a zászlóshajóba V blokkot tenni.
szép álmokat
az VFR lesz V5=VFR
Na léptem most már tényleg...........
Sziasztok!!!!!!!!!!!
Jó estét Májerek!

Végre motoros téma

Viszont egy órába telt mire utolértem magam. Titiket nem is lehet.

Pohi: szerintem ki ebbe, ki Boney M, bocs, ABBA. A várható időjárás dönti el nálam. Tavaly a túráimat cordurába nyomtam, de volt aki bőrbe jött. Egyikben sem fognak kinézni.
RC211 leszármazott? Amennyire ismerem azt a blokkot (2x láttam képen ), csak a löketet lehet megnyújtani, az meg plussz nyomaték.
az lehet...........de én jobban motorozok
Akkor inkább az Új XX amibe belerakják a V5 -t
te jobban izzadsz a cordurában, mint én a börben
Szerintem (remélem) a fenyverkezési versenyhez hasonlóan, jönnek ki az új gépek:
ZZR1400 - új busa? - új VFR?
ez sem semmi
Én a bőr-rucit csak pályán használom, vagyis hordom
mindenki másra esküszik, és érzi magát jol, csak arra akartam talni
Mondjuk ezen a rajz szépen összemossa az XX-et a vifferrel.
Ha van Cordurád én azt ajánlom....ha meleg van és várost nézünk akkor az kényelmesebb
Akkor ez is olyan mint a VMax.
vfr 1200 V5 190 LE....stb.azt nem lett semmi
Az biztos, hogy abba megyek amibe akarok , de tanácsként kérdeztem tőletek tapasztaltabb túrázóktól, hogy szerintetek melyik lesz a jobb . Hülyén érezném magam, ha mindenki cordúrába menne én meg bőrben feszítenék.........és rajtam röhögnétek
Aztakurva.
Az enyém meg csak 1100-es