Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezzel Hookert cinkeltem meg,nem téged.
Vagy ez volt a terv?
Annyira tudtam, ha nem írom hogy HAJÓ vagy MOTOR akkor valaki belevau.
Még az Erotika kiállításra se!
Így van, hajótesteket. Kéket, fehéret, stb.
Szerintem Te vagy a tipikus esete annak, aki nem azért megy a kiállításra amiről szól.
"Hajókat és testeket árultam és adtam bérbe, pontosabban árulok és adok". kéne egy barna maca test!
Azért reméltem, hogy a B-t jelölöd meg...
Hajókat árultam és adtam bérbe, pontosabban árulok és adok. :)
Miért, hajókat árultál, vagy neked is befestett cicivel kellett szaladgálni a standoknál?
Fegyver, horgászat, vadászat. Szerintem ezek együtt voltak tavaly is. De lehet, hogy tévedek. Én sajna a hajós pavilont nem nagyon hagyhattam el. :(
Tavaly mintha a vadászokkal lettek volna egy másik pavilonban, nem?
Tegnap tette közzé a 30-on felüli nők dicséretét, ami tök jó volt, de ez azért egy kicsit túlzás...
Azok eddig is ott voltak. :)
Én nem iszom!
Felőlem le is moshatja..........
Ez műanyag, nem sör.
Hááát nem t"om. Idén a horgászokkal leszünk együtt. Több horgász, mint hajós, sztem. De lehet, hogy tévedek.
A kedvenc sörötök!
Idén lehet, hogy picit kevesebben lesznek (hangsúlyozom picit), mert a hajókiállítást külön rendezték meg. Úgyhogy az a látogatói kör (legalábbis egy része biztosan) most kiesik. :)
Péntek, márc 2.

De ezek a mocskok össze akartak hozni Kunczéval meg Lendvaival.
Asszem TeeJay már írta a héten vagy múlt héten, de mikor megyünk a motor kiállításra? Szabadnapot kellene kivennem....
ÁÁÁÁ,köszönöm,én akkor már gőzerővel tanulok,de márc 16 után látok rá esélyt,valami pályázással egybekötött tali,vagy valmi valami.
Jó fejek vagytok! Készülődik az iwiw meghívóm,tied az elsőbbség! Írj és küldöm,amint megkaptam!
IMÁDLAK .....Ja és téged is várunk a következő KLUBGYŰLÉSRE (MÁRC 01. Beszkárt )
Tegnap este egy lényeges dolog volt, de azt reggel megismételted.
Oké,pari,nem teszek többet ilyet!
Nekem még 5 percig,aztán futás...........