Nincs is jobb annál, amikor 2 óra motorozás után hazaér az ember ebédelni!
Elég sok "sporttárssal" találkoztam az utakon , aki még nem ült motorra az menjen azonnal, még van pár óra jó idő.
SzépNapot mindenki :)üdv innen Nógrádkövesdről Sikerült kimászni az ágyikóból, a cserépkályha végre fűteni kezdett :) Nektek a gurulás a program, én teát szürcsölve nézem hogy kergeti a kutyánk a saját lábát kb fél órja :D Meg persze irigykedem rátok Jó motorozst annak aki megy..de azért csak óvatosan :)
Ma én ki se mozdulok a lakásból........Én meg azt az ukászt kaptam hogy amíg nincs tavasz (de szerintem már az van) a családdal kell lennem. Úgyis fogok még gurulni eleget.........
Meg külömben is....most nem bírnék semilyen járműbe beülni......még utasként se
én egy nagy fekete szemeteszsákot töltöttem meg. mindenhol az asztalra ragadt dobozok, poharak, és üvegek, pattogatott-kukorica és csipszdarabkák meg tökmaghéjak a lakásban.. pedig itt csak épp összefutott a brigád, mentünk is tovább
Nincs is jobb annál, amikor 2 óra motorozás után hazaér az ember ebédelni!
Elég sok "sporttárssal" találkoztam az utakon , aki még nem ült motorra az menjen azonnal, még van pár óra jó idő.
Azért az utolsó képet jól elkaptam........csak úgy repül a "tüske"
miért nem dobtad ki öket elöbb!
máj ném iz Bó,Bim-bó!
veszprémbe megjött a nyár!!!
kaja után úgy pattanok a motorra,mint a rügy a kertünkben!
Délután még csinálok egy rövid karikát.
Meg külömben is....most nem bírnék semilyen járműbe beülni......még utasként se
Lenne egy eladó bukóm....keveset használt stílusváltás miatt szeretném eladni!!!