Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem mindegy miért kell ott állnom.....pénz az jól jön belőle....kaja van.....szállás is bár nem éppen álom 100 emberrel (férfivel ) egy tornateremben aludni . Elfoglalni meg úgysem tudják.....meg értelme sem lenne.
mér? angliában csak bal kanyarok vannak?
nem is tudtam.osda se megyek akkó,nem találok ki onnan!
Tehát Ezért ragaszkodnak annyira zakopánéhoz
Na sebaj akkor marad a nyulak szállitása az eriggyen
Értem.....akkor nem viszek kispárnát a hátsó ülésen.
aszongyák tegnap bemutatkozot a hundzsázirá a valamelyik tv-ben.
monnyuk é nem láttam!
Szia!

Ne halgass rájuk Már túl vannak a Csernobili túrán, és ez nem külsőleg látható nyomokat hagyott bennük

Honda projekt, hogy áll?
Nem......szerintem tartalékolják az erőiket márciusra
L:lesz foto meg minden igérem a benzinkutakrol mindenképpen
T:körbe hát hogy tudjunk dönteni is,Angliában a bal lábtartó kopik,EU-ban a jobb
Nem azért nem tudok menni, mert nem bírnám ki az R1-en. Mielőtt a többiek kicikiznének, hogy nyuszi vagyok
Azért nem tudok menni mert továbbképzésünk lesz...
Írtam mailt babe......
ilyenek a csajok,folyamatosan mellébeszélnek!
volt ketrecharc a fehér házunknál?
Ez így egy kicsit bonyoloult.........eleje "lefújva"...........közepe "talán tudok talán nem"............vége "kibirom azt a pár km-t"

Most mi van???
azt nem mondanám ^De meg is lehet állni...esetleg tankolások közben gondolni az itthon maradt emberekre
mér?
körbe mentek?
Te tudol számitogépezni motorozás közben
Anyám van még mit tanulnom
meg a szemetekre is!
van laptop meg ilyenek :]]] menet közben tessék feltenni őket :D
Nem tudunk képeket felrakni
Amikor Szibériába tartunk elhaladunk csernobil mellet,és az kártékony hatással lesz a digi masinákra
ez izgalmasan hangzik Majd tegyetek fel képeket
Nos, nálam Zakopane lefújva Nem tudok jönni.
Május 2. felében részt kell vennünk egy továbbképzésen, ami péntek-szombatra esik, csak a pontos időpontot nem tudjuk.
Szóval, ez van...

DE még mindig kitartok amellett, hogy Pohi R1-én simán kibirom azt pár km-t...

Más: mi ez a háború??????
Dehogynem....és lesz olyan rész is amikor a gumikra hidroplán talpakat szerelve átkelünk a jeges tengeren, meg olyan is mikor a sivatagon keresztülvágtatunk hóláncal
Holnap???
Ez nem komoly igaz?
Ami holnap indul az alpokon keresztül(csak tökös legényeknek)
A Zakopane-s túrára szedik a szállásköltségre a pénzt.......én lemaradtam a határidő közlésről.......de parival megoldjuk.