Nekem mindegy miért kell ott állnom.....pénz az jól jön belőle....kaja van.....szállás is bár nem éppen álom 100 emberrel (férfivel ) egy tornateremben aludni . Elfoglalni meg úgysem tudják.....meg értelme sem lenne.
Nem azért nem tudok menni, mert nem bírnám ki az R1-en. Mielőtt a többiek kicikiznének, hogy nyuszi vagyok
Azért nem tudok menni mert továbbképzésünk lesz...
Nos, nálam Zakopane lefújva Nem tudok jönni.
Május 2. felében részt kell vennünk egy továbbképzésen, ami péntek-szombatra esik, csak a pontos időpontot nem tudjuk.
Szóval, ez van...
DE még mindig kitartok amellett, hogy Pohi R1-én simán kibirom azt pár km-t...
Dehogynem....és lesz olyan rész is amikor a gumikra hidroplán talpakat szerelve átkelünk a jeges tengeren, meg olyan is mikor a sivatagon keresztülvágtatunk hóláncal
nem is tudtam.osda se megyek akkó,nem találok ki onnan!
Na sebaj akkor marad a nyulak szállitása az eriggyen
monnyuk é nem láttam!
Ne halgass rájuk Már túl vannak a Csernobili túrán, és ez nem külsőleg látható nyomokat hagyott bennük
Honda projekt, hogy áll?
T:körbe hát hogy tudjunk dönteni is,Angliában a bal lábtartó kopik,EU-ban a jobb
Azért nem tudok menni mert továbbképzésünk lesz...
Most mi van???
körbe mentek?
Anyám van még mit tanulnom
Amikor Szibériába tartunk elhaladunk csernobil mellet,és az kártékony hatással lesz a digi masinákra
Május 2. felében részt kell vennünk egy továbbképzésen, ami péntek-szombatra esik, csak a pontos időpontot nem tudjuk.
Szóval, ez van...
DE még mindig kitartok amellett, hogy Pohi R1-én simán kibirom azt pár km-t...
Más: mi ez a háború??????
Ez nem komoly igaz?