Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

motoroztam 3 orat, tekeregtem a varosban!
itthon is maradhattam volna, itt is bele tudok bujni a naciba
nem olyan vicces,inkább rémísztő,ez a jó szó!
mai a kép?mociztál,vagy csak a gatya kedvéért toltad ki a gépet a garagéból?
gyenge???
vicces lehet, ahogy 100nal hatrahajlik
meg lehet am szokni, en 150-160-ig jol elvagyok rajta. egy ideig...
aztan alvas a tankon
aha!

szép a mocid,nézegettem itt a helyi kawában én is,csak hiányzik róla a fejidom,nekem meg gyenge a nyakam.90-nél van ám szél
de van, kis dragam, csak cipzarbol is tobbfelet gyartanak
a kabátba nincs cippz?
25e volt, learazva. szerintem meg van belole.
terdprotektor van benne, a csipomnel meg van valami belevarva, de az puha. viszont van hely belul a protektornak. kivetelesen jo hosszu a szara, ugyhogy azt le kell majd vagatnom.
a kabattal (termeszetesen) MEG! nem lehet osszecipzarozni, viszont rajta van a nadragon a cipzar masik fele is, ugyhogy azt at lehet varrni a kabatba.
csaó TeJa!
Szia BeamBow!
márminthogy mennyi?
ha nem indiszkr.
mi a rém óccsó?
összcipp a kabival? kompatibilis?
Nem, sajnos.
de erdekes modon, ez a "no-name" nadrag, amit egyebkent rem olcson vettem YW-ben, tokeletesen passzol szinben a kabathoz.
a dainese-bol egyetlen meret se volt jo teljesen ram
Passzol a kupakodhoz.
AZ IS DÁJNÉZE?
tessek, ilyen szep nacit kaptam magamtooool
Érdekes volt az emberek csodálkozó tekintetét nézni ma délelőtt... Kb. azt gondolhatták: "Normális ez, ilyen időben?"...
Egy lehelletnyi hideginditó a légszürőház szivórészéhez és a legmakacsabb joszág is pöcre indul
Ne is kerdezd!!!
Szerintem megbuvolted onnan messzirol de eszembe is jutottal. szegenykem nem volt hajlando elsore beindulni
aztan jot setaltunk, ugyhogy most nem morcos, hanem szepen csondben szundizik
Mennyi idő alatt indult a vas?
Tadaaaaaaam
megjottem, naaaagyon nagyot gurultam, varostneztem, bejarattam az uj nadragomat!
csudijoooo kis nap ez a mai
Remélem 3 héten belül olyan idő lesz, hogy tudunk együtt egy ~400-asat gurulni.
Örülök, hogy mindenkinek a lehető legjobban telt a napja Lépek Ab-King pro-zni.......
jó estét..

mi is lezavartunk egy 150-200ast..de jó volt.
Én is nyomtam egy 51.8 km-es minitúrát, már nem bírtam tovább....... Teljesen feltöltödtem energiával
Hali Májerek!

Én is gurultam egy jót.
Lenyomtam a (számomra) szokásos Zsámbék-Esztergom-Dobogókő útvonalat. ~160 km
Valahol Pesten 15 fokot mutatott a hőmérő. Nagyon sok motorossal találkoztam, úgy látszik mindenki kihasználja a jó időt.