Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SzIjjjjjaa

Igen ÉN jól éreztem magam. De a szomszéd már nem biztos ....főleg mikor elővettem.................a gitáromat
szasz Pari!
ezek szerint szep ested volt
3-kor mentek el a "vendégek".....nagyon jó volt a tegnap éjszaka Csak úgy repült az idő
Szia Pari!
Szép jó reggelt!!!!
azert megvan a teljesitmenyaranyos berezesnek is a maga szepsege...
en hiaba teljesitek tul mindenfele terveket, egy fillerrel vem kapok tobbet a honap vegen
Az igazat megvalva már asszony, van két gyereke, de már gyerekkorában is gyönyörű volt.
Nekem volt egy teljes hétvégém januárban (vasárnap 300%... ). Abból kijön a z-i túra.
Megélhetési bűnözés
Nem csak Pohi gürcöl
Itt a tavasz, mi???
Szeva!
Mizu benn a gyárban?
Ez egy veri szpesöl csekk: a motoré.

A postáskisasszonyok közül meg az egyik, hm...
most meg a postraskisasszonyok is alszanak, mit akarsz ott hajnalban
nekem amugy se lenne kedvem szamlakat befizetni...
Na én és néhány motorostársam ezt szokta összekeverni,
és amikor fordítanád el a kulcsot akkor jössz rá, hogy a
zsebedben maradt
Tényleg, le kellene menni a postára csekkeket befizetni, ilyenek. Persze motorral...
2!!!! hete setaltunk egyet, ket nap egymas utan
nagyon jo volt!
de en ma ugyan nem ulok motorra megfazok es nem fogok tudni vasarolni menni
Természetesen.
Mindenesetre a .5-1 másodperc a te motorod esetében valószínűleg hosszabb időt fog igénybe venni, mert már jó ideje nem indult be.
hahahaaaahahahhaha
koszonom a reggeli rekeszizomtornat
ha esetleg az enyemet is be akarom inditani, akkor felhasznalhatom a lejjebb talalhatokat???
hatha magamtol nem megy
Neked is hombre!
Az egy másik eljárás, általában a motorra ülést, sőt a sisak és kesztyű felvételét is megelőzi.
Menete: kulcs ki a zsebből, behelyezem a helyére, elfordítom gyújtáshelyzetbe, majd a kormány jobb markolata mellett lévő nyujtásmegszakított kikapcsolom, az indítógombot kb. .5-1 másodpercig nyomva tartva a motor belindul.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa, ez faaaaaaaajt
be is inditod?????
A baloldalára állok, felemelem a standardről, kicsit előre dőlők mialatt a jobb lábamat hátra oldalra emelem, át a motor ülése felett, amikor átért elkezdem a testsúlyomat a bal lábamról vissza középre (jobb lábra) is helyezni. Ha mindkét lábam a földön van, akkor a térdeket enyhén behajlítva a seggem az ülésre kerül. Hát így.
Az U.S.A.- ban egy édesség szállító kamion felborul a rakomány (négercsók) kiszóródik az utcára,
a közelben lakó marhatenyésztő amikor meglátja a sofőrt és a kocsikisérőt (akik afro-amerikaiak),
elkezdi összetaposni a négercsókokat miközben azt kiabálja a rá értetlenül bámuló rendőröknek:
Segítsenek már, nem látják, hogy kettő már kikelt?

Vidám jóreggelt mindenkinek!

Dél körül, ha nem esik, én ki akarok menni egy kicsit karikázni, de addig semmi láblógatás, mindenféle dolgaim intézem.

Megyek is, átadom a terepet a többieknek.
Szasz!
hogy vagy kepes felulni ebben az idoben a motorra???