azert megvan a teljesitmenyaranyos berezesnek is a maga szepsege...
en hiaba teljesitek tul mindenfele terveket, egy fillerrel vem kapok tobbet a honap vegen
hahahaaaahahahhaha
koszonom a reggeli rekeszizomtornat
ha esetleg az enyemet is be akarom inditani, akkor felhasznalhatom a lejjebb talalhatokat???
hatha magamtol nem megy
Az egy másik eljárás, általában a motorra ülést, sőt a sisak és kesztyű felvételét is megelőzi.
Menete: kulcs ki a zsebből, behelyezem a helyére, elfordítom gyújtáshelyzetbe, majd a kormány jobb markolata mellett lévő nyujtásmegszakított kikapcsolom, az indítógombot kb. .5-1 másodpercig nyomva tartva a motor belindul.
A baloldalára állok, felemelem a standardről, kicsit előre dőlők mialatt a jobb lábamat hátra oldalra emelem, át a motor ülése felett, amikor átért elkezdem a testsúlyomat a bal lábamról vissza középre (jobb lábra) is helyezni. Ha mindkét lábam a földön van, akkor a térdeket enyhén behajlítva a seggem az ülésre kerül. Hát így.
Az U.S.A.- ban egy édesség szállító kamion felborul a rakomány (négercsók) kiszóródik az utcára,
a közelben lakó marhatenyésztő amikor meglátja a sofőrt és a kocsikisérőt (akik afro-amerikaiak),
elkezdi összetaposni a négercsókokat miközben azt kiabálja a rá értetlenül bámuló rendőröknek:
Segítsenek már, nem látják, hogy kettő már kikelt?
Igen ÉN jól éreztem magam. De a szomszéd már nem biztos ....főleg mikor elővettem.................a gitáromat