Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Homo homini lupus est

Én úgy gondoltam, hogy Ti be tudtok szerezni egyet...
Juventus-ventus
Hali Sniper!

TeeJay nagy kedvence (bár bevallom nekem is tetszik) a CBR 600 F, ezért ne csodálkozz, hogy csodálkozik.
Tgyene barátunk nyáron kicsit sokat volt napon, ezért a Honda mániája bocsánatos (huh, mondom én egy Hondásnak).
Ha figyelemmel kísérted a topicot, láthattad, hogy a Honda-Yamaha párviadal egyik kedvenc témánk, itt azért nem szabad mindent komolyan venni…

Bocsánat a hosszú bevezetőért, tehát a 600-as Fazerről bővebben:
Közel egy éve vettem, jó 16 ezer km-t töltöttünk együtt, ez alapján igen jó véleményem alakult ki a vasal kapcsolatban.
Menettulajdonságait illetően, talán kevésbé sportos mint a Honda, de nekem még mindig elég volt a teljesítménye. Használom városban, túrázásra, és néha még pályára is kimerészkedek vele.
Eddig mindig megállta a helyét. Városban alacsonyabb fordulaton is szépen, egyenletesen megy, nem kell nagyon forgatni.
Túrák alkalmával van igazán elemében a motor. Kényelmes üléspozíciója van, egész napos motorozás után se „agyonverten” száll le az ember a motorról, a teljesítménye is elég arra, hogy lendületesen lehessen vele menni, és adott esetben autópályán se riad meg a 200 körüli tempótól.
Eleddig semmiféle műszaki problémával nem találkoztam vele kapcsolatban, tudomásom szerint a többet futott modellekkel sincs gond.
Túrázáshoz az általam is használt fejidomos változatot ajánlom, de 150-160-ig kis plexivel az N is megfelel.
Ha érdekel, tudok ajánlani egy kitűnő értékesítő, és szervíz társaságot a Soroksári úton.

Remélem, rövidesen a Fazeresek táborában üdvözölhetünk!
tgyene!
Te kinek szurkolsz?
Etetünk, itatunk, aztán tessék...
Ejh, kígyót melengettünk a keblünkön...
Hali!

Jó helyen jársz!
Én mindent tudok a motorról!!! (már mentem vele kb 200 m-t)

Viccet félretéve, Sztédzset kiegészíteném Tomatoval. Ő is tapasztalt rajta egy keveset.

Nézd meg az új Hornetet is!!! -mégis csak HONDA...
http://www.yamahaworld.hu

a lényeg lemaradt.
ha felhasználói vélemény érdekel akkor olvasgass minél többet a különböző topikokban. Itt nálunk ha látod a karmit, a lumberget akkor tőlük egyenes ágon kaphatsz véleményt hamár teejéé lepasszolt mert neki nincs mit mondania.
ha vásárlási szándékod van akkor itt keresd KORNYT aki abban tud neked segiteni !

további szép napot
Ja és kösz az ötletet.
Főleg túrázom és fontosabb lenne a kényelem (utasnak is), szélvédelem + abs is hasznos lenne...stb.
Bár még nem tudom, hogy a Fazer mindezt tudja-e... Ennek akarok utánajárni, mert külsőre az új 600-as fazer igen tetszetős. :) (ha nem is egy cbr :))
Áááá , csak Rossi után vándorol Ő is.
CBR-F utan Fazer? Elkenyelmesedtel?
Olvass bele a Fazer topikba, ott megkapod...
Sziasztok!

Gondolkodom, hogy beújítok egy új motorra és szükségem lenne infóra Yamahákról, főleg a 600-as Fazer érdekelne. Tudtok vkit akihez fordulhatok, hogy megbízható infóval tud szolgálni?

Kösz,
Sniper
Debreceni kisoroszlánok Most születtek decemberben
jobb ha felkészül, senki nem ússza meg
latod???
nekem meg megint lassan lecsukodik. tiszta hulla vagyok ettol a tavaszi faradtsagtol
Ilyeneket ne tervezz!
Nem. Le is mondtam róla egyenlőre... Majd lesz valamikor, legalább ha esek, nem töröm össze
Itt van. Ez rengeteg Kiböngészek párat
Kawabééb!
Silkerült megvenni a hiányzó idomot?
Sajnos még nem kaptam meg...
Nem hagytad ki a masszazst, csak a szemem meg nem nyilt ki...
Jaja, amikor kuldtem mar tudtam, rogton utana atkuldtem.
Kihagytad a masszazst. A bal vallam kicsit huzodik...
Jo volna egy is hasonfekves, TV elott fetrenges.

Alternativ megoldaskent a tartos jo idot tudnam elkepzelni: motorozassal.