Hm... Úgy látszik, ezentúl már csak kék Hondáim lesznek...
Pedig volt bordó Yamahám is (50-es robesz, szigorúan ), meg ezüst Piaggiom is (az is robesz volt , szerettem). A Yamaha elég leharcoltan köszönt el tőlem... próbáltam egykerekezni vele, meg hasonlók, és nem nagyon kultiválta... mondjuk úgy, hogy nem sok idom maradt rajta (meg féket kellett volna állítani rajta, meg akksit szerezni...).
Nem jöttetek, pedig egész fasza gurulást vittem véghez ma. Nagyon király érzés volt újra motorozni...
Úgy kezdődött a buli, hogy lementem a közeli b.kútba a kisHondával (Innova 125), mert kellett hoznom onnan valamit. Aztán láttam, hogy milyen király idő van, és nem bírtam nem menni egy kisebb kört a Nagytesóval, a CBF-el. Egy 65 km-es köröcskét...
Benyomok néhány képet a prüntyögőről. Hihetetlen, micsoda aszfaltszaggató!!! Szegényt ma kihuzattam egyesben 50-ig!!! (4 sebességes félautomata). Az óra 40-nél jelzi a váltást, és azt hittem eddig az a max. Már 30-nál is eléggé hörög. De a legviccesebb az volt, amikor megitattam a kútnál némi 95-össel, és röhögnöm kellett, amikor kb. 5 másodperc után kikattant a pisztoly, hogy tele van. Hát nincs valami hatalmas tankja, de nem is egy zabagép (kevesebb, mint feleannyit eszik, mint a 600-as) .
Majdnem leírtam hogy mi áll jól nektek ..méghogy csopper
Csalódtam bennetek
De azért még szeretlek titeket
Pimpi!!!!!
Ezt neked küldöm.....lehet hogy nem kell kimenni az osztrákokhoz....bár megnéztem az árakat.....és..... hogy is mondjam ....majdnem ugyanolyanok az árak
Regggggggelt!!!!!
Még mindig beteg vagyok ..utálok beteg lenni ...ilyenkor jön rá az ember hogy a legfontosabb az egészség..(persze a motor után )
Jól néztek ki SETAP KAWAGIRL......de te hol vagy TGYENE??? Nem látlak a képeken
Na nem baj........ pótolom
Megyek és összeszedem magam, mert az asszony még a végén, lecserél 1 fiatalabb pasira
Én is ültem ám ilyen"motoron"........de nekem nem jött be
Persze azért, mert nekem YAMAHA-m van
Sziasztok.......holnap megpróbálok lenni .......de egész nap rohangálni fogok a városba (persze kocsival )
Húúúú micsoda termékenység...
(mármint fórumügyben)
nem ismerek magamra!!!
Csak eszembe jutott még, hogy a 7végén találtunk pólógyárost.
A4 rajzig lehet bármit kérni a pólóra.
Ár: 3.800.-/póló
elég jó az anyaga. olyan pamut vagy mi.
Szóval frissítsük fel a témát és GYERTEK ÖTLETEKKEL a leg közelebbi "kárhogysz@aridővanigyunkegyet" partyra!!! (a forgatókönyv írás menő még, vagy ne is erőlködjek???)
Hali mindenki!
Mint a múltkor mondtam, nincs időm és idegrendszerem 20 oldal/perces fórummozgást követni, de azért itten vogymuk...
Bár ha csetelni akarnék, már tudom hova kell belépni. Tök klafán átalakultunk egyszavas válaszolgatós topikká az utóbbi időben...
Ha klubbbb talit akartok, akkor nekünk szerdáig jó, utána pécsen(ett) leszünk.
Megint megyünk okosodni. ránk fér...
Köszönöm a mai napot kawabébnek és setoppnak!!!!
Régi vágyam vált valóra!!!:
1motor, 2hölgy+én....
A múltkor nagyon lehúztátok a "csikibegééket"...
nekem minden esetre okoztak 1 jó napot így a szötymörgős időszak közepén.
Amikor látták, hogy komolyan érdeklődünk a mocik után, az értékesítő srác simán hozzámvágta az 1ik ER6-n kulcsát, hogy indítsam be nyugodtan, hallgassam meg milyen a ménes...
Legszívesebben leugrattam volna az emeletről, mint Trinity a Mátrixban a Ducatival...
Szóval a publikus képeket közzéteszem a "kétnős" élményemről!
Íme:
(ja, és kssshxhhhooo ksssshaaaa tgyene kiszáll)
a szállitó 2t már ugyanúgy eltulozták mint a taxi 3- at.
ugrat a w12 es audival és közben egy több tonás vas kampóval szedi le az autó aljálór a tenyérnyi bombát.
LX
LX
Kawa,jó,nekem mindegy mikor scanneled be.Tényleg..
A Westendben csak ezeket a filmeket adják 21.00 után:
21:00 Elizabethtown (szín. fel. am. rom. vígj., 135")
21:45 Grimm (szín. fel. cseh-am. fantasy, 118")
21:45 Harry Potter és a Tűz Serlege
Nem nagy választék, szerintem napoljunk más alkalomra...
Pedig volt bordó Yamahám is (50-es robesz, szigorúan ), meg ezüst Piaggiom is (az is robesz volt , szerettem). A Yamaha elég leharcoltan köszönt el tőlem... próbáltam egykerekezni vele, meg hasonlók, és nem nagyon kultiválta... mondjuk úgy, hogy nem sok idom maradt rajta (meg féket kellett volna állítani rajta, meg akksit szerezni...).
De mostantól már csak kék Hondák!
Nem jöttetek, pedig egész fasza gurulást vittem véghez ma. Nagyon király érzés volt újra motorozni...
Úgy kezdődött a buli, hogy lementem a közeli b.kútba a kisHondával (Innova 125), mert kellett hoznom onnan valamit. Aztán láttam, hogy milyen király idő van, és nem bírtam nem menni egy kisebb kört a Nagytesóval, a CBF-el. Egy 65 km-es köröcskét...
Benyomok néhány képet a prüntyögőről. Hihetetlen, micsoda aszfaltszaggató!!! Szegényt ma kihuzattam egyesben 50-ig!!! (4 sebességes félautomata). Az óra 40-nél jelzi a váltást, és azt hittem eddig az a max. Már 30-nál is eléggé hörög. De a legviccesebb az volt, amikor megitattam a kútnál némi 95-össel, és röhögnöm kellett, amikor kb. 5 másodperc után kikattant a pisztoly, hogy tele van. Hát nincs valami hatalmas tankja, de nem is egy zabagép (kevesebb, mint feleannyit eszik, mint a 600-as) .
Közös gurulás ma kora délután (13:30-kor indulok, kábé)???
Írjon SMS-t, aki szintén nem bír otthon ülni a s*ggén ilyen király időben:
06-70/618-7929
tudom, kicsit későn szóltam, bocsi, de én sem tudtam hogy lesz a napom...
Csalódtam bennetek
De azért még szeretlek titeket
Pimpi!!!!!
Ezt neked küldöm.....lehet hogy nem kell kimenni az osztrákokhoz....bár megnéztem az árakat.....és..... hogy is mondjam ....majdnem ugyanolyanok az árak
Nekünk csajoknak, nagyon jól áll
Még mindig beteg vagyok ..utálok beteg lenni ...ilyenkor jön rá az ember hogy a legfontosabb az egészség..(persze a motor után )
Jól néztek ki SETAP KAWAGIRL......de te hol vagy TGYENE??? Nem látlak a képeken
Na nem baj........ pótolom
Megyek és összeszedem magam, mert az asszony még a végén, lecserél 1 fiatalabb pasira
Én is ültem ám ilyen"motoron"........de nekem nem jött be
Persze azért, mert nekem YAMAHA-m van
Sziasztok.......holnap megpróbálok lenni .......de egész nap rohangálni fogok a városba (persze kocsival )
(mármint fórumügyben)
nem ismerek magamra!!!
Csak eszembe jutott még, hogy a 7végén találtunk pólógyárost.
A4 rajzig lehet bármit kérni a pólóra.
Ár: 3.800.-/póló
elég jó az anyaga. olyan pamut vagy mi.
Szóval frissítsük fel a témát és GYERTEK ÖTLETEKKEL a leg közelebbi "kárhogysz@aridővanigyunkegyet" partyra!!!
(a forgatókönyv írás menő még, vagy ne is erőlködjek???)
tegnap én írtam utóljára, ma én először...
Mi van a csapattal????
Pimpi, Lum, Kozmax, Merre vagytok?
Úgy veszem észre ti sem kaptok ujjbegygörcsöt a sok hozzászólástól mostanság...
Torony! "belépési" engedélyt kérek!
Hali mindenki!
Mint a múltkor mondtam, nincs időm és idegrendszerem 20 oldal/perces fórummozgást követni, de azért itten vogymuk...
Bár ha csetelni akarnék, már tudom hova kell belépni. Tök klafán átalakultunk egyszavas válaszolgatós topikká az utóbbi időben...
Ha klubbbb talit akartok, akkor nekünk szerdáig jó, utána pécsen(ett) leszünk.
Megint megyünk okosodni. ránk fér...
Köszönöm a mai napot kawabébnek és setoppnak!!!!
Régi vágyam vált valóra!!!:
1motor, 2hölgy+én....
A múltkor nagyon lehúztátok a "csikibegééket"...
nekem minden esetre okoztak 1 jó napot így a szötymörgős időszak közepén.
Amikor látták, hogy komolyan érdeklődünk a mocik után, az értékesítő srác simán hozzámvágta az 1ik ER6-n kulcsát, hogy indítsam be nyugodtan, hallgassam meg milyen a ménes...
Legszívesebben leugrattam volna az emeletről, mint Trinity a Mátrixban a Ducatival...
Szóval a publikus képeket közzéteszem a "kétnős" élményemről!
Íme:
(ja, és kssshxhhhooo ksssshaaaa tgyene kiszáll)
"-motochris kiszáll!-
-vétel-"
Bííp... ssssssksssshhhhshsssssrrrfffffffhhhhhssssssssssssssssss...
ugrat a w12 es audival és közben egy több tonás vas kampóval szedi le az autó aljálór a tenyérnyi bombát.