Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Közben eljutottam odáig...
mi az az S 100as bőrápoló? babaolaj nem jó?
Nekem megadta.......de csak nekem......mert tőllem NEM kell tartania
Nem nekem szólt, de bele vau:38361
Remélem a bőrápolásra gondoltál és nem a fényképező típusára!
???
hát majd e-ringen biztos
Mivel csináltad?
Aki ezen a fórumon írogat, mindenkire vonatkozott.

Remélem idén már motorozás közben is tudunk találkozni.
hát akkor sajnos engem nem üdvözöl
Honnan tudod a telszámát?

Egyébként tegnap mikor elköszöntem tőle (koleszba vittem vissza)k kérte, hogy adjám a Májereknek az üdvözletét!
Hahó!!!!!

Én is megjöttem.

Köszönöm a bókokat a kipufogóm, a lányom , és magam nevében.
ne mert karmi szívszélütést kap.. :D
igazi motoros idő van
mondjam a telcsiszámát......már mint a lányának
S 100-as Bőrápoló. Amúgy miután lemostam rólla a bogarakat, azután megvartam a zsebeit meg a tépőzárait, amik kicsit megviseltek voltak. Azután kiakasztani és befújni. Csak úgy szívta magába az anyagot a bőrcucc. Most várom hogy száradjon és elrakom.
asszem én sem:):) csá:)
karmi jó arc a korához képest mindig simán veszi a dolgokat 2006-ban 3X kivántam neki boldog szülinapot, mindig megköszönte. de érdeklődésemet nem kelti fel, csak mély nyomott hagyott bennem egy kép amin a lány stoperrel méri e.ringen a köridőket. vagy valami hasonló...
tied lehet karmi, ne aggódj!
egyébként pari lánya is igen csinos. bár még fiatal .. na nem rontom tovább a helyzetemet és a levegőt. cső!
20/337-2355
de nem annak a szájából, akinek az apja is felkelti az érdeklődését
Hát de miért, én büszke lennék rá ha szép a lányom
vazze. ott a pont
te ki fogod húzni karminál a gyufát
a tomato számodra helyes? fujj, furcsa gyerek vagy te, lumbergh..
helyes. mivel kented/fújtad le? én rákérdeztem egy bőrökkel foglalkozó ismerősömnél, és azt mondta, h feleslegesen pöcsölök vele, mert a festékréteg miatt nem jut úgysem a belsejébe a cucc, uh ne kenegessem. ezt inkább nem venném készpénzkenk

más - fóka, vagy valaki -a cölöp számát meg tudnátok adni? vmikor feldobtatok egy névjegyet scannelve.

kösssz