Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Morgen
klubtali

1.: Béééb
2.:kozmax+1?...
3.: Téjé
4.: Stédzs+sztédzsné?
5.
jó reggelt !
Jó reggelt!

Ásít s...
reggelt
Jó reggelt!

A csudába, az este nem voltam pedig jó volt a társaság, és már tudom, miért csuklottam.

janimano01: tegnap választ kaphattál a nekem feltett kérdére olaszt vs japán kérdésben.
Szerintem már sokat nem kell hozzá tenni.
Összefoglalva: a taljánok szép, a japók jó motorokat gyártanak. Szerintem (is).
Kis adalék: tavaly júliusban! rendeltem (erre utaltak tegnap néhányan) rugóstagot a Fazeremhez. A precíz és pontos macskaevő mérnököknek sikerült (több hét, hónap csúszással) először egy egészen más motorba valót, majd másodszorra már csak a felfogatásában nem stimmelő hátsó gátlót küldeniük (az első rugó "csak" 8 cm-el volt rövidebb a gyárinál).
Egyébként k..a jól nézett ki.
Én is lépek csicsikálni!
Jóccakát!
joccakát
léptem, jo éjszakát
SV1000
yamaha bulldog
köszi.
De főfogok dobni, má többen írták. Vszínű, holnap lesz a napja, mert a kawámat műszakizni viszem, elő kell ássam a garázs mélyéről. Tán még a nap is kisüt, akkor kattintok párat.
te nikk ! ha már itt tartunk.a japcsik egész jó fényképezőgépeket is csinálnak.. nem dobnál fel magadról vmi képet csak úgy..legalább tudjuk kivel dumcsizunk ??
Akkor mien japán van, ami összehasonlítható a tuono-val?
annak aki évente 3000km-t megy igen..5000nél talán.afölött kizárt.
igazábol nehéz az összehasonlitás, mert nem igazán egy kategoriába sorolhatok
Azé lácc belőlük az uccán is haladni időnként, tehát van aki motorozni próbál velük. Én vszínű nem fogok
2 tök eltérő motort nem lehet összehasonlitani az árai alapján.
aztán 1 órásan az apr legfeljebb 2m-t ér...
Cép!
Most már majd nem lépnek le eléd (szept.17.!!!)
Bocs a fáziskésésért!
Akkor nyárra marad a Honda , télre pedíg veszek én is egy Tuono-t nézegetni
Jó. Lehet nemsok ezresen ültem eddig, de szerintem a Tuono 2600000-ért jobban megéri mint a gsx-r vagy zx hatszázasok.

De világosítsatok fel ha rosszul gondolom.
csak el kell dönteni, hogy motorozni akar az ember vagy nézegetni. én az elsöre adom voksot
jó munkához....