A csudába, az este nem voltam pedig jó volt a társaság, és már tudom, miért csuklottam.
janimano01: tegnap választ kaphattál a nekem feltett kérdére olaszt vs japán kérdésben.
Szerintem már sokat nem kell hozzá tenni.
Összefoglalva: a taljánok szép, a japók jó motorokat gyártanak. Szerintem (is).
Kis adalék: tavaly júliusban! rendeltem (erre utaltak tegnap néhányan) rugóstagot a Fazeremhez. A precíz és pontos macskaevő mérnököknek sikerült (több hét, hónap csúszással) először egy egészen más motorba valót, majd másodszorra már csak a felfogatásában nem stimmelő hátsó gátlót küldeniük (az első rugó "csak" 8 cm-el volt rövidebb a gyárinál).
Egyébként k..a jól nézett ki.
De főfogok dobni, má többen írták. Vszínű, holnap lesz a napja, mert a kawámat műszakizni viszem, elő kell ássam a garázs mélyéről. Tán még a nap is kisüt, akkor kattintok párat.
te nikk ! ha már itt tartunk.a japcsik egész jó fényképezőgépeket is csinálnak.. nem dobnál fel magadról vmi képet csak úgy..legalább tudjuk kivel dumcsizunk ??
1.: Béééb
2.:kozmax+1?...
3.: Téjé
4.: Stédzs+sztédzsné?
5.
Ásít s...
A csudába, az este nem voltam pedig jó volt a társaság, és már tudom, miért csuklottam.
janimano01: tegnap választ kaphattál a nekem feltett kérdére olaszt vs japán kérdésben.
Szerintem már sokat nem kell hozzá tenni.
Összefoglalva: a taljánok szép, a japók jó motorokat gyártanak. Szerintem (is).
Kis adalék: tavaly júliusban! rendeltem (erre utaltak tegnap néhányan) rugóstagot a Fazeremhez. A precíz és pontos macskaevő mérnököknek sikerült (több hét, hónap csúszással) először egy egészen más motorba valót, majd másodszorra már csak a felfogatásában nem stimmelő hátsó gátlót küldeniük (az első rugó "csak" 8 cm-el volt rövidebb a gyárinál).
Egyébként k..a jól nézett ki.
Jóccakát!
aztán 1 órásan az apr legfeljebb 2m-t ér...
Most már majd nem lépnek le eléd (szept.17.!!!)
Bocs a fáziskésésért!
De világosítsatok fel ha rosszul gondolom.