Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csaknem K1 fan...?:)
Az első meccsén miért egy ilyen "nagy" névvel eresztették össze??
csőváz!

látom, mindenki nagyjából túlélte a szilveszteri megmozdulásokat. én most kezdek mgamhoz térni.

majors, ez ne igazán egy jó év kezdete..
csak azért kérdeztem mert ha már májusra megvan a progi gondoltam egész évre készen van:)
nem nem... azt csak a szezon végén. ebben most túl sok pénzem van ahhoz h eladjam. a jövő év meg a pályázás és a kezdeti versenyzés időszaka lesz:) ott kinyomom a lelkét aztán eladom :P kb én is ugy vettem
Miért, akkor mi lesz? veszel nagyobb vasat?
Jó reggelt!
Kicsit bealudtam megint.
És miyen túra lesz augusztusban illetve szeptember végén?
Szép jó reggelt!!
Látom gyűlik a társaság a Pünkösdi túrára. ...
Végre kialudtam magam (10 óra)
Kozmax!!
Írj ha lehet menni hozzátok (YW-be) a héten mert lenne néhány dolog a vason
jó reggelt mindenkinek
Jó reggelt!
Boldog Új Évet Mindenkinek!!!

2007 május 26-27-28

1.kozmax+1
2.tomato
3.sztédzs és sztédzsné
4.Pohi
5.majors
6.fóka sok rábeszélés +1
7.lum+1
8. TJ+1
9.setopp+tgyene
10.
Jó reggelt!

janimano01: nézz be bármelyik márkakereskedésbe, ott pontos választ kapsz a kérdésedre.

Bár én olasz motort csak akkor vennék, ha az árának a dulája feleslegként a zsebembe lapulna

Hasonló konstrukcióba én inkább vmelyik japán modellt ajánlanám
Jó reggelt R1 bemutató???? Arra én is jövök
jó reggelt
Ehh... tudod létezik egy THM nevű valami, azaz a Teljes Hiteldíj Mutató. Azt lesd meg, hátha segít... egyébként nagyon sok dologtól függ, hogy mennyi lesz a törlesztőd, de remélem ezekre a tényezőkre rájössz magadtól...
Hello!!! És B.U.É.K.!!!
Szeretnék kérdezni valamit. Ha vennék egy új Aprilia Tuono-t (vagy akármit 2.600.000-ért), és befizetnék 300.000-et, és a leghoszabb futamidőre szeretném, akkor körülbelül mennyibe jönne ki a havi törlesztés?
Köszi szépen a segítséget.
jo éjszakát!!!!!!
csináltam már ilyet, és tudom melyik tipusé jo rá, csak bizonyos dolgok miatt nem emlékszem rá pontossan bár lehetséges, hogy valami felélénketiné a memoriámat
na én is megyek szpáty jó éjt
Ne menekülj Itt a nagy kihívás.
Megyek én is. Jóccakát!
najóéjtmindenkinek !
Én is erre gondoltam
más tipuséval is kiválthato
kozmaxnak megadom a lehetőséget hogy mondjon vmit, addig nem magyarázom el, hogy ezek a kérdések reglap és ARC nélkül nehezen kezelhetők.
majd ha vmi komolyabb kérdést tesz fel
még kivárok....