Földrengés: Én nem voltam már akkor itthon, de a tesóm igen. A 10. emeleten olyan érzés volt, mintha valami dübörögne, és remegett minden. Pl. az falon levő óránk teljesen "elferdült", és meg is állt.
Ha, csak hasonló jó évem lesz, mint 2006, már akkor is hálát adhatok…
Hiszen a múlt év tavaszán letettem az „A”-s jogsit, egy nagyszerű motor tulajdonosává váltam, és mindezekkel összefüggésben megismerhettelek BENNETEKET, ami hatványozta az amúgy is nagyszerű „motoros lehettem” érzést.
Nem tudom, lehet-e ezt „űberelni”, de ha „csak” megmaradnak ezek a barátok, élmények ez évben is, már örülhetek.
Hasonló jó érzéseket, élmények kívánok Mindannyitoknak!!!
Nyakunkon az új év, elmúlt a karácsony, a motoros csizmádat
hagyd békén barátom! Míg újévi malaccal tömöd ki a hasad,
a jó meleg garázsban rohad meg a vasad. Várd ki a jó időt,
én csak azt ajánlom, motorozhatsz nyáron, végig az
országon. Tavasszal felkötjük a motoros kendőt, így kívánok
Nektek Boldog Új Esztendőt!
Nah.... jó egy kis zavargás lehetne március felé, mert jól megfizetik a túlórát .....kéne egy kordúra ruha ha megyünk Zakopaneba
Tomato: cuki az a bukó
Földrengés: Én nem voltam már akkor itthon, de a tesóm igen. A 10. emeleten olyan érzés volt, mintha valami dübörögne, és remegett minden. Pl. az falon levő óránk teljesen "elferdült", és meg is állt.
B.U.É.K az ébredezöknek, és jozanodoknak, és minden motorosnak
Csak annyit fűznék hozzá, hogy guruljuuuuuuuuuuuuuuuuuunk mááááááááááá"!
Ha, csak hasonló jó évem lesz, mint 2006, már akkor is hálát adhatok…
Hiszen a múlt év tavaszán letettem az „A”-s jogsit, egy nagyszerű motor tulajdonosává váltam, és mindezekkel összefüggésben megismerhettelek BENNETEKET, ami hatványozta az amúgy is nagyszerű „motoros lehettem” érzést.
Nem tudom, lehet-e ezt „űberelni”, de ha „csak” megmaradnak ezek a barátok, élmények ez évben is, már örülhetek.
Hasonló jó érzéseket, élmények kívánok Mindannyitoknak!!!
Hajrá 2007!!!! Nem bánnám ha kicsit mozgékonyabb évem lenne, mint amilyen a szilveszterem volt!
Kezdődik a "beszkrát utánni másnap" szindróma
Kivetett az ágy? Kevés volt a pezsgő
Nyakunkon az új év, elmúlt a karácsony, a motoros csizmádat
hagyd békén barátom! Míg újévi malaccal tömöd ki a hasad,
a jó meleg garázsban rohad meg a vasad. Várd ki a jó időt,
én csak azt ajánlom, motorozhatsz nyáron, végig az
országon. Tavasszal felkötjük a motoros kendőt, így kívánok
Nektek Boldog Új Esztendőt!
Nah.... jó egy kis zavargás lehetne március felé, mert jól megfizetik a túlórát .....kéne egy kordúra ruha ha megyünk Zakopaneba