Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2007 legelső klubtalija: január 4. A szokott helyen

1.: Béééb
2.:...
3.:...
Na idefigyelly kisfijam. Elmegye kegy eredeti katonai bótba terepszínűér" asztán lyol megpofozlakk, ha kötöszköcc...

Egyébként nézz útána, tényleg altatás nélkül csinálják az agyműtéteket.
szép jo estét mindenkinek!!!!

zumi hova tüntél???? vagy nem birsz kitörni az ismeretlenség homályábol

csütörtökön elvileg club tali van, ehez hogy áll a társaság?
mit? van értelme ?
teejee.te orvosi könyvből tanultad ezt a marhaságot.csak a baj hogy az irója dr volt, dr mengele..
helyi érzéstelenitéssel agyműtét ... az csinos..ezt a neandervölgyiek is csinálták de koponyalékelésnek hivták.a nökben ezt meg nem értem.nem elég nekik a saját vérükkel megkűzdeni havonta ? még a másikét is látni akarják vagy éppen azért ???
Szép jó estét!!

Na EHEZ szoljatok hozzá...

Lehet szavazni a kreszmódosításokhoz

Jól hangzik...
Oké, nem tanultam dokinak, ezt nem tudtam
Dea filmben elég sokkoló hatású, és gusztustalan
Ezen gondolkodtam, de állítólag ez a film túl "lapos".
Az agyműtéteket is az alany éber állapotában végzik. Mivel nincs ott érzőideg, értelmetlen kitenni plussz stressznek a szervezetet.
Estét!

Kozmax:Én nem a csapos dolgora reagáltam (szereléshez én kevés vagyok ),
hanem a Fóka levelére!

Lumbergh:
Nem kell több literes vérömlés, csak ne legyen nyálas, romantikus, sírjunk rajta film. Ezeket nem szeretem
csalódtam volna, ha egy olyan filmet nem nézel meg, amiben 5 hektónál több vér ömlik
Én személy szerint erre is benevezek
hannibal lecter 2.0?

ezt nem akarjátok megnézni? elég parásnak tűnik a leírásból
Nekem nagyon tetszett Vannak "csapdák", meg próbatételek, a vége kicsit csattanós.
Véres jelenetekben sincsen hiány Van benne egy brutális rész, azon ledöbbentem: a csaj koponyalékelést csinál, az alany meg nicnsen altatva. Fúr, farag, stb....Gyomorforgató
Egyébként milyen a film? Lehet, hogy engem érdekelne...
engem igazából nem érdekel, Őt érdekli:)
Nos, ha bírja a csöpögős horrort Angliában a bemutatón többen is rosszul lettek a filmtől. A hétvégén megnéztem (kalózmásolat persze), de moziban is látnom kell
Hát én is lehet megnézem csak még nem mertem elhívni rá a lányt (nem Téged)
na mind1 majd valameyik nap kutyasétáltatás vagy bowlingozás közben megkérdezem.....
Tényleg, jan.4-től Eltájoltam magam De akor is pénteken vagy szombaton megyek
csütörtöktől:)
Péntektől játsszák a Fűrész 3-at a mozik. Valaki meg akarja nézni? Péntek vagy szombat este megyek
Ja, látom, csak végig kéne olvasni:)