Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen. És rá vagyok kattanva a témára hogy lesz zsír sisakom, meg Neki is beújítok egyet. Meg a moci kicsit össze lesz rakva tavasszal (fékbetétek, fém fékcső, keresek hozzá átlátszó indexburát, meg lehet hogy fényezés+fólia, hogy az végre ne dögöljön meg, mint a gyári fényezés ), és ez a lendület arra indított, hogy írjak. Tényleg, a pimpi srác csinál még motoremelőt? Ő csinálta pár embernek régen, ha jól emlékszem. A gép segge alá kéne. Na mindegy, az nem sürgős.
várunk

Na lépek mert dolog van (játszom a gyerekkel )
Hohohohooo Téged is látni?
Csüt. reggel utazok, aztán csak az Újévben leszek újra itt... De majd megyek! Nem ússzátok meg!
inkább gyere le a következő klubtalira, mert rég láttalak
oksa......majd tavasszal
Figyeljél, arc!
Simán!

De nem leszek elérhető, mert-mert izé, lekötnek akkor
De majd ha fagy!
mutass példát........gyere motorral......
Én nem mondtam hogy Te nem mehetsz motorral.
Papírkutyááák!
tavasszal megyünk sokat......de addig is töltsd ki a reglapod mert "belédkötnek"

Kellemes Ünnepeket neked is!!!!!!!!!!
Hát ez kár!
Akkor majd legközelebb....ha lehet.
Túrázni megyünk ......de 4 keréken......és autópályán.
OK! Akkor 28.án
De a kérdés u.a.
29.én 9.00 perckor valami túra indul az M3-ason?
Csatlakozhat új ember is? Vagy mi?

Üdv Baba
Jajj, Pari... Ez eddig oké, csak mégis: azt érzésre nem tudhatom, milyen a szélzaj, a nagy sebességnél mutatott légáramlati viselkedése, tartóssága... mert még az anyagát, meg egyebeket megnézem a neten, de a többi... Mert a gyártó honlapján található "Píár" szöveget nem kajolom be. Azok szerint ugyanis PONT az a sisak a legjobb a világon. Eseteg ugyanabból a márkából a legdrágább, na az még jobb lenne, szerintük
Most az jutott eszembe, hogy megpróbálhatom elkérni egy tíz percre a Louis-os srácoktól, tesztelésre, és a Volvo hátsó ablakán, menet közben tesztelem a kupakot. De nem, asszem mégse.
Ha rám hallgatsz Chris.......akkor kimész és felpróbálod és akkor döntesz.
Szép jó estét!!!

Tehát 28.-án 9 óra 9-00-kor az M3 kivezető szakaszán lévő SHELL kútnál akit érdekel.
Héló! Még mindig boldog karit mindenkinek!

Segítségeteket kérem! Sisak-ügy. Újat vennék, mert a mostani nagy a fejemre (ezt a szezont kibírta, de tovább nem kérek belőle ), meg vennék egyet barátnőmnek is, mert a másik meg kicsi rá . A Louis-ban néztem, és hihetetlen áraik vannak...
Szóval akinek van bármi tapasztalata velük, vagy hallott/tud bármi érdemlegeset róluk, nyugodtan véleményezze plíz:
Probiker X2, Probiker X7, Probiker RSX II., Probiker Fiber Wing, Laser Vertigo, Schubert QM1 Street, Nolan N61, KBC Force RR (tudom, ez a sisak egyeseknek ismerős, lásd Lumbi, kozmax, meg akinek a fején még volt ), Shark S60.
Márka szerint a NOLAN, a Schubert (Shark...?) tudtommal a prémium kategóriát képviselik, de ezek az egyszerűbb modelleik is olyan jók? A Probikernek viszont rendes honlapja sincs. Mindazonáltal, nagyon meggyőzőek azok is...
Ja igen, szerintetek sokkal jobb a dupla D gyűrűs zár? Nekem annyira nem nyerte el a tetszésemet, amikor láttam...

Nah, ennyi vóna, héló nektek!
Jó reggelt , szép napot!

Rájöttem, hgoy tök jó dolgom van. Átlagos ember max. a portástól kap ébresztőt, bezzeg én a felkelő nap országából...
Boldog karit így utólag mindenkinek! Csak még most kerültem gép elé.
A kórházi koszt nem éppen karácsony előttre való lett volna dahát ezt dobta a gép! És most itt vagyok a térkép szélén a szülői házban szilveszterig! Lesz időm tanulni meg néha megnézni a már eladott zizit a garázsban!

Hidi&Korny én is nagyon sok boldogságot kívánok!
De nagy lett a csend!!
Ebédeltek mííí
már az ügyészségen van a téma
már annak is örülök ha egyszer visszakapom

A vámosok még most is vizsgálódnak?
bocsi a rossz minőségért de izibe csak erre futotta
szóval barnára festsed magad és reklámokban szerepelsz