Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és Te nem csomagoltál be semmit szegény párod
az összerakás már ráér...
estét!

ki lettem tiltva a "nagy"szobából ajándékcsolmagolás miatt. pedig már kiolvastam az egész netet..
Sziasztok srácok és lányok!

Lehet nem leszek már holnap, úgyhogy előre is Boldog karácsonyt kívánok nektek! Újévet majd később.....azért még addíg leszek.

Egy kis vers a legjobb motoros bandának

Karcsony van, jó kajával megtömve a hasam,
kimegyek a garázsba megnézem a Vasam!
Csorgatom a nyálam, elmennék egy körre,
bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre.
Kurvára várom már a nyarat,
kínomban zabálok még egy kis halat.
És ezt így addig-addig csinálom,
míg az egészet sugárba kihányom.
Azt mondom én neked motoros barátom,
motorozás nélkül szart sem ér a Karácsony!

Kellemes karácsonyi ünnepeket!
estét mindenkinek!!!!!

sztédzs jo lett a moci fénye az össz képre kiváncsi leszek, bár az még vagy 3hét
Akkor már nem ha 28.-á megyünk......

de írd fel magad a 30.-ai listára....hátha azok győznek........
na léptem...........este még leszek
Jó estét, sziasztok!

Sztédzs3! Gratula a mocihoz, jól fog kinézni.
Végre, Lecsón kívül mást is megismerek, ha netán szembe jössz

Jó ötlet a tapolcai fürdőzés, de nekünk csak a 30-a jó, 28-án még van egy kis programom

Tomato! szép a habcsókod, csak ne kelljen megkóstolnom, nem igazán vagyok édesszájú.

Erről jut eszembe: tudjátok, hogy készül a meggyes-mákos bableves?
Kukta kettőt lapoz a szkácskönyvben

Miskolctapolcára visszatérve, ha 30-án is mentek, szívesen csatlakoznánk
Én is addíg kerestem míg nem találtam olyat (receptet) ahol nem kell gőz felet verni a habot....stb.

Ja és nem lett 25 db. .......a sütővel ÓVATOSAN ....csak SZÁRÍTANI KELL. Mondjuk a lányom úgy szereti ha egy kicsit ragacsos a belseje
Ezt máshogy tudom, de még ma megcsinálom
köcönöm
Kawagirl!!!

Habcsók

Hozzávalók kb. 25 darabhoz:
2 tojásfehérje
15 dkg porcukor
3 dkg étkezési keményítő

Előkészítés: Kibélelünk sütőpapírral egy nagy tepsit. A sütőt 130 fokra (gázsütő 1. fokozat) előmelegítjük.

Elkészítés: A tojásfehérjéket tiszta tálban, tiszta habverővel, egy csipet sóval kemény habbá verjük, közben apránként beleszitáljuk a 10 dkg porcukrot. A hab olyan kemény legyen, hogy ha késsel belevágunk, a nyoma megmaradjon. A maradék 5 dkg porcukrot elkeverjük az étkezési keményítővel, habra szitáljuk, és óvatosan összeforgatjuk. A masszát habzsákba töltjük, és kisebb „csókokat” nyomunk a tepsire. A sütő középső rácsán kb. 15 percig sütjük, majd elzárjuk a sütőt, és további 2-3 órát a sütőben hagyjuk száradni.

És lehet még egy kis étkezési szinezékkel szinezni.....de csak ÓVATOSAN!!!
Akkor dec. 28.-án 9 óra találkozó az M3 kivezető szakaszán a szokott (rossz) helyen levő SHELL kútnál ??????
- 28.-a Tomato +1fő +LOJZI ........- 30.-a tomato +2fő
- 28.-a Fóka +3fő
- 28.-a Lecso+ Beus
- 28.-sztédzsék 2 v 2 és fél fő ....30.detto
Akkor dec. 28.-án 9 óra találkozó az M3 kivezető szakaszán a szokott (rossz) helyen levő SHELL kútnál ??????
- 28.-a Tomato +1fő ........- 30.-a tomato +2fő
- 28.-a Fóka +3fő
- 28.-a Lecso+ Beus
- 28.-sztédzsék 2 v 2 és fél fő ....30.detto
Jajjjajjj..ilyeneket ne írj, mert nem szeretem a féltény barátnőket
OK én vettem
Na neem Ekkora madárnak ne nézz
Nem tudok habcsókot csinálni! Mindig szétfolyik, vagy odáég... Anyumnak sem sikerül...
IMÁDOM
Olyan nekem mint a marcipán
az a baj h a szakácskönyv nem elég részletes .pl azt nem irja oda h közben ne menj el otthonról ..
persze ..küldök
a lúm megdölt közben...kawanyusszanccsal karácsonyoznak...ezért nem tudnak jönni..
tomato ! te tényleg szereted ezt ? mintha habarcsot rágnál nem ?
gyere el 28.-án és elmondom
nekem a mellemig ér......kb. 120 cm
Ezt hogyan csináltad?????
Nekem sosem sikerül: szétfolyik, és leég az alja, pedig mindent úgy csinálok, ahol a szakácskönyvben van
FINCSI LETT
Itt mennyire mély a víz? Senki ne nevessen, de félek a víztől...
Amennyiben meggyógyulok, akkor csatlakoznék, de ez csak szerdán derül ki, akkor kell visszamennem a dokihoz
küldesz egy kör SMS-t??