Lehet nem leszek már holnap, úgyhogy előre is Boldog karácsonyt kívánok nektek! Újévet majd később.....azért még addíg leszek.
Egy kis vers a legjobb motoros bandának
Karcsony van, jó kajával megtömve a hasam,
kimegyek a garázsba megnézem a Vasam!
Csorgatom a nyálam, elmennék egy körre,
bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre.
Kurvára várom már a nyarat,
kínomban zabálok még egy kis halat.
És ezt így addig-addig csinálom,
míg az egészet sugárba kihányom.
Azt mondom én neked motoros barátom,
motorozás nélkül szart sem ér a Karácsony!
Előkészítés: Kibélelünk sütőpapírral egy nagy tepsit. A sütőt 130 fokra (gázsütő 1. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: A tojásfehérjéket tiszta tálban, tiszta habverővel, egy csipet sóval kemény habbá verjük, közben apránként beleszitáljuk a 10 dkg porcukrot. A hab olyan kemény legyen, hogy ha késsel belevágunk, a nyoma megmaradjon. A maradék 5 dkg porcukrot elkeverjük az étkezési keményítővel, habra szitáljuk, és óvatosan összeforgatjuk. A masszát habzsákba töltjük, és kisebb „csókokat” nyomunk a tepsire. A sütő középső rácsán kb. 15 percig sütjük, majd elzárjuk a sütőt, és további 2-3 órát a sütőben hagyjuk száradni.
És lehet még egy kis étkezési szinezékkel szinezni.....de csak ÓVATOSAN!!!
Akkor dec. 28.-án 9 óra találkozó az M3 kivezető szakaszán a szokott (rossz) helyen levő SHELL kútnál ??????
- 28.-a Tomato +1fő +LOJZI ........- 30.-a tomato +2fő
- 28.-a Fóka +3fő
- 28.-a Lecso+ Beus
- 28.-sztédzsék 2 v 2 és fél fő ....30.detto
Akkor dec. 28.-án 9 óra találkozó az M3 kivezető szakaszán a szokott (rossz) helyen levő SHELL kútnál ??????
- 28.-a Tomato +1fő ........- 30.-a tomato +2fő
- 28.-a Fóka +3fő
- 28.-a Lecso+ Beus
- 28.-sztédzsék 2 v 2 és fél fő ....30.detto
persze ..küldök
a lúm megdölt közben...kawanyusszanccsal karácsonyoznak...ezért nem tudnak jönni..
tomato ! te tényleg szereted ezt ? mintha habarcsot rágnál nem ?
Itt mennyire mély a víz? Senki ne nevessen, de félek a víztől...
Amennyiben meggyógyulok, akkor csatlakoznék, de ez csak szerdán derül ki, akkor kell visszamennem a dokihoz
ki lettem tiltva a "nagy"szobából ajándékcsolmagolás miatt. pedig már kiolvastam az egész netet..
Lehet nem leszek már holnap, úgyhogy előre is Boldog karácsonyt kívánok nektek! Újévet majd később.....azért még addíg leszek.
Egy kis vers a legjobb motoros bandának
Karcsony van, jó kajával megtömve a hasam,
kimegyek a garázsba megnézem a Vasam!
Csorgatom a nyálam, elmennék egy körre,
bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre.
Kurvára várom már a nyarat,
kínomban zabálok még egy kis halat.
És ezt így addig-addig csinálom,
míg az egészet sugárba kihányom.
Azt mondom én neked motoros barátom,
motorozás nélkül szart sem ér a Karácsony!
Kellemes karácsonyi ünnepeket!
sztédzs jo lett a moci fénye az össz képre kiváncsi leszek, bár az még vagy 3hét
de írd fel magad a 30.-ai listára....hátha azok győznek........
Sztédzs3! Gratula a mocihoz, jól fog kinézni.
Végre, Lecsón kívül mást is megismerek, ha netán szembe jössz
Jó ötlet a tapolcai fürdőzés, de nekünk csak a 30-a jó, 28-án még van egy kis programom
Tomato! szép a habcsókod, csak ne kelljen megkóstolnom, nem igazán vagyok édesszájú.
Erről jut eszembe: tudjátok, hogy készül a meggyes-mákos bableves?
Kukta kettőt lapoz a szkácskönyvben
Miskolctapolcára visszatérve, ha 30-án is mentek, szívesen csatlakoznánk
Ja és nem lett 25 db. .......a sütővel ÓVATOSAN ....csak SZÁRÍTANI KELL. Mondjuk a lányom úgy szereti ha egy kicsit ragacsos a belseje
köcönöm
Habcsók
Hozzávalók kb. 25 darabhoz:
2 tojásfehérje
15 dkg porcukor
3 dkg étkezési keményítő
Előkészítés: Kibélelünk sütőpapírral egy nagy tepsit. A sütőt 130 fokra (gázsütő 1. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: A tojásfehérjéket tiszta tálban, tiszta habverővel, egy csipet sóval kemény habbá verjük, közben apránként beleszitáljuk a 10 dkg porcukrot. A hab olyan kemény legyen, hogy ha késsel belevágunk, a nyoma megmaradjon. A maradék 5 dkg porcukrot elkeverjük az étkezési keményítővel, habra szitáljuk, és óvatosan összeforgatjuk. A masszát habzsákba töltjük, és kisebb „csókokat” nyomunk a tepsire. A sütő középső rácsán kb. 15 percig sütjük, majd elzárjuk a sütőt, és további 2-3 órát a sütőben hagyjuk száradni.
És lehet még egy kis étkezési szinezékkel szinezni.....de csak ÓVATOSAN!!!
- 28.-a Tomato +1fő +LOJZI ........- 30.-a tomato +2fő
- 28.-a Fóka +3fő
- 28.-a Lecso+ Beus
- 28.-sztédzsék 2 v 2 és fél fő ....30.detto
- 28.-a Tomato +1fő ........- 30.-a tomato +2fő
- 28.-a Fóka +3fő
- 28.-a Lecso+ Beus
- 28.-sztédzsék 2 v 2 és fél fő ....30.detto
Nem tudok habcsókot csinálni! Mindig szétfolyik, vagy odáég... Anyumnak sem sikerül...
Olyan nekem mint a marcipán
a lúm megdölt közben...kawanyusszanccsal karácsonyoznak...ezért nem tudnak jönni..
tomato ! te tényleg szereted ezt ? mintha habarcsot rágnál nem ?
Nekem sosem sikerül: szétfolyik, és leég az alja, pedig mindent úgy csinálok, ahol a szakácskönyvben van
Amennyiben meggyógyulok, akkor csatlakoznék, de ez csak szerdán derül ki, akkor kell visszamennem a dokihoz