Látom, hogy a Friuttiszínű lánckereket után
nagy divat lett a melegek körében a neonsárga ruházat.
Doctoros póló, neonsapka, hülyezene, villanygitár!
A végén még motorozni is elkezd valamelyikőtök, aztán meg még klubot is szervez
Szép napot mindenkinek!
Túlestem az idei utcsó shoppingoláson
~35 percet álltam sorban 2kg ponyszeletért. Erre nekem
és az előttem álló 3 emberkének már csal élő jutott
Így pucolhattam-bonthattam mikor hazaértem
Jövőre kiváltom megint a horgászengedélyt az tuti Karmi:Ki vitte a Yamahás zászlót? Tgyene: Hiába minden, már két hónapja ugyannaz a "heti"
kérdés itt a Sportmotoron Bezzeg a videót tudták variálni Tomato: Nem is tudtam, hogy meghívtátok Colin Edwards-ot is (4.-es kép) Fóka:Nekem megint a hűtővenntillátor adta(ja) meg magát.
Berágódott a (talán bronz) persely és elkezdett sípolni berregni a ventillátor
Be akartam vinni megint a szervízbe, de két hetet mondtak a javításra tehát ünnepek alatt
nem lett volna net-em Így szétszedtem bekentem és egynlőre mükszik szépen csendben
egy ídeig, majd januárban ha addíg kibírja beviszem cserére vagy kicserélem magam ui. a gari az
idén lejár.
Jó "reggelt", Társulat!
Fej félig letisztult, kéz remeg, gyomor megviselten...
Kösz a tegnap estét!
Szép az idő, meleg is van, motorozni kéne!
Az egyedüli visszatartóerő "csak" a karácsonyi bolondokháza az utakon - délelőtti "városnézésem" jobban megviselt, mint a tegnap este...
Tegnap kimaradtam a jóból. Gondolom Lum erről akartál meggyőzni?
Fél tízkor már húztam a lóbőrt, mert annyira belefáradtam...
tgyene, Baliss Ducattival nyert. Elég nagy arculcsapás volt a Ducatti GP csapatnak, tavaly eltanácsolták, idény nyert a SBK-ban, utolsó GP-n visszaült Gibernau motorjára és végig toronymagasan vezetett.
Akit érdekel a fürdő látogatás az irja fel magát a listára, és hogy melyik időpont a jó neki.
- 28.-a Tomato +1fő - 30.-a tomato +2fő
- 28.-a Fóka +3fő