a budaörsi úton van az első üzletük.még nem voltam de hollandiában már egyszer igen..
minden üzletükben bárhol is jársz ugyan azokat lehet kapni és van néhány szerződött kizárólagos beszállítójuk.ijen a kushitani-japán bőrcucc ( pedrosa, hayden :( ) , a dane ami dán goretex cucc és a bayard-német bukósisak..aztán egy csomó extra szar táskák stb..kint jól nézett ki anno...
van ebben igazság, na majd meglátjuk mi jön össze
remélem még többet tudunk menni mint az idén és persze baleset nélkül, mert gondolom nem volt nagy élmény a mentő hiába nyomta neki 170-nel
csak ott van orvos ha kell, van benzinkút, szállás, kaja és biztonság..8-10 óra alatt le lehet érni olyan gyönyörű hegyi utakon h ihaj..utána 2 nap örömmotorozás és haza ugyan azon a szerpentinen..tökéletes útminőségen stb..akkor minek próbálkozni..és akkor nem beszéltünk ausztriáról szlovéniáról stb..
nekem ez a román motoros-túra nem nagyon jön be..akármilyen szép arra.majd ha később népdalokat fogok gyűjteni , talán. ha pedig vmi egzotikus utat akarok akkor még erdély előtt van néhány egyéb célpontom..inkább lehúzok a tengerpart irányába ezen idő alatt. rijeka-dubrovnic kb 500 km szerpentin tökéletes útminőség meleg gyönyörű helyek..
na ,hogy legyen min csemegézni összedobtam egy Erdély-Csángóföld karikát / a MR-ből lopikáztam/
-Nagyvárad
-Kolozsvár
-Marosvásárhely
-Parajd
-Gyergyószentmiklós
-Pusztina ezt a falut nem találtam meg
-Szováta
-Fogaras
-Vajdahunyad
-Déva
-Arad
nem 100%-os pontossággal dolgoztam de ez jó kis út lehet, van ottani informátorom nagyon
szép helyek és általában jók az utak megéri elmenni
minden üzletükben bárhol is jársz ugyan azokat lehet kapni és van néhány szerződött kizárólagos beszállítójuk.ijen a kushitani-japán bőrcucc ( pedrosa, hayden :( ) , a dane ami dán goretex cucc és a bayard-német bukósisak..aztán egy csomó extra szar táskák stb..kint jól nézett ki anno...
remélem még többet tudunk menni mint az idén és persze baleset nélkül, mert gondolom nem volt nagy élmény a mentő hiába nyomta neki 170-nel
ettől független egy déli tengerpartosban én is benne lennék
túratempó higadt nyugodt kormányfordítós kanyarvétel
Gondolatba már én is végigjártam a túrát.
Nyáron le kellene kopírozni.
Ma kiugrottunk a délutáni-esti Bécset megnézni. Fiákkeres, kávézós, öreguras kiruccanás volt.
Szépek sógorék, így ünnepek közt.
-Nagyvárad
-Kolozsvár
-Marosvásárhely
-Parajd
-Gyergyószentmiklós
-Pusztina ezt a falut nem találtam meg
-Szováta
-Fogaras
-Vajdahunyad
-Déva
-Arad
nem 100%-os pontossággal dolgoztam de ez jó kis út lehet, van ottani informátorom nagyon
szép helyek és általában jók az utak megéri elmenni