Teljesen igazad van! Nem akarok vészmadár lenni de én a 70-es években sokat voltam Bécsben és ott már akkor sokkal sulyosabb volta közlekedési káosz mint ma Budapesten, csak ahhoz jön a mi hozzáállásunk ami sokkal rosszabb. Szoval visszasirjuk még a jelenlegi káoszközeli helyzetet!
Na és a magyar közlekedés? A sok kétbalkezes, kiszámíthatatlan, önmagát sofőrnek tituláló emberállat, azok, akik egy esedékes helyzetfelismerési teszten -100-as osztályzatot érdemelnének...
A videóból látni a Japcsik higgadtságát: nincsenek hirtelen mozdulatok, nincs index nélkül sávot váltok, letúrom a másikat, ide még beférek, stb. megoldás...
60-80-al mindegyik tud menni nem csak lendületből, de nagyobb motorral biztos hogy egy kicsit nehezebb igy menni. A másik hogy Budapesten ilyen forgalmat nem találsz max 2-3 km(dugó) aztán már tisztul az ut.Ilyen eröltetett menet egy csomó adrenalin meg nagyon fárasztó tud lenni. Mostanában mentem dugoban egy idő után melegem lett.
jöhetne már a tavasz
Ma szép napom van, akármi is történik..Elkészült a 2007es dizájnom ..néhány kép izelítőül.
most bírtam felébredni
Na és a magyar közlekedés? A sok kétbalkezes, kiszámíthatatlan, önmagát sofőrnek tituláló emberállat, azok, akik egy esedékes helyzetfelismerési teszten -100-as osztályzatot érdemelnének...
A videóból látni a Japcsik higgadtságát: nincsenek hirtelen mozdulatok, nincs index nélkül sávot váltok, letúrom a másikat, ide még beférek, stb. megoldás...
Kérdezd meg Szabit, hogy hogy mentünk zirci túra után a Kossuthon meg a Rákóczin...
Azért egyszer-kétszer "koppan" a tükör az elején.
Akit érdekel a fürdő látogatás az irja fel magát a listára, és hogy melyik időpont a jó neki.
- 28.-a Tomato +1fő ........- 30.-a tomato +2fő
- 28.-a Fóka +3fő
- 28.-a Lecso+ Beus
talán itt tudnak segíteni:
3-1-1 Koyadai, Tsukuba
Ibaraki 305-0074, Japan
Csak két veszélyes megmozdulása volt, de az egyiknél korrigált, hagyta elmenni, aztán elment mellette.
nem tud valaki japán motor bontót ??? vagy aki idomokat tudna szerezni ..... ?
HONDA NS-1 50-hez kell AC-12 a megjelöléssük.
találtam egy japán donort
jó éjt
Lassan megyek Lost-ot nézni
Most értem haza a céges bulinkból
Nem eszek, és nem iszok alkoholt mostanában
- 28.-a Fóka +3fő
- 28.-a Lecso+ Beus
De nagy a csönd
Szép zászló!
Bár, egy-két szívében Hondás trónol alatta