Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még a tél se jött el A nyuszi is majd hógolyokat fog hozni
zsír, majd összerakva lesz jó
jöhetne már a tavasz
Jó napot mindenkinek !
Ma szép napom van, akármi is történik..Elkészült a 2007es dizájnom ..néhány kép izelítőül.
Hacsak nem jön meg az emberek esze és nem kezdenek robogózni/kismotorozni...
Teljesen igazad van! Nem akarok vészmadár lenni de én a 70-es években sokat voltam Bécsben és ott már akkor sokkal sulyosabb volta közlekedési káosz mint ma Budapesten, csak ahhoz jön a mi hozzáállásunk ami sokkal rosszabb. Szoval visszasirjuk még a jelenlegi káoszközeli helyzetet!
reggelt
most bírtam felébredni
Szasztok!

Na és a magyar közlekedés? A sok kétbalkezes, kiszámíthatatlan, önmagát sofőrnek tituláló emberállat, azok, akik egy esedékes helyzetfelismerési teszten -100-as osztályzatot érdemelnének...
A videóból látni a Japcsik higgadtságát: nincsenek hirtelen mozdulatok, nincs index nélkül sávot váltok, letúrom a másikat, ide még beférek, stb. megoldás...
60-80-al mindegyik tud menni nem csak lendületből, de nagyobb motorral biztos hogy egy kicsit nehezebb igy menni. A másik hogy Budapesten ilyen forgalmat nem találsz max 2-3 km(dugó) aztán már tisztul az ut.Ilyen eröltetett menet egy csomó adrenalin meg nagyon fárasztó tud lenni. Mostanában mentem dugoban egy idő után melegem lett.
És persze jó reggelt!
Azért ezt vedd figyelembe, hogy ez egy 250/400-as vas volt csak.

Kérdezd meg Szabit, hogy hogy mentünk zirci túra után a Kossuthon meg a Rákóczin...
Miért ti nem igy közlekedtek Mondjuk a legtöbb helyen nem mentem volna 60- 80-al
Reggelt!
Azért egyszer-kétszer "koppan" a tükör az elején.
Akit érdekel 28.-án vagy 30.-án mennénk le Miskolc-tapolcára a barlangfürdőbe

Akit érdekel a fürdő látogatás az irja fel magát a listára, és hogy melyik időpont a jó neki.

- 28.-a Tomato +1fő ........- 30.-a tomato +2fő
- 28.-a Fóka +3fő
- 28.-a Lecso+ Beus
napot!
Jó Reggelt!

talán itt tudnak segíteni:
3-1-1 Koyadai, Tsukuba
Ibaraki 305-0074, Japan

Csak két veszélyes megmozdulása volt, de az egyiknél korrigált, hagyta elmenni, aztán elment mellette.
hy!

nem tud valaki japán motor bontót ??? vagy aki idomokat tudna szerezni ..... ?
HONDA NS-1 50-hez kell AC-12 a megjelöléssük.
estét!!!
találtam egy japán donort
jó nagy a forgalom

jó éjt
Na mííí van, csak én szedek itt béres cseppet?
Lassan megyek Lost-ot nézni
Most látom ez az 1500. oldalunk
Jó estét!

Most értem haza a céges bulinkból

Nem eszek, és nem iszok alkoholt mostanában
Fasza az új net. Csak képet nem bírok feltenni.
- 28.-a Tomato +1fő - 30.-a tomato +2fő
- 28.-a Fóka +3fő
- 28.-a Lecso+ Beus
Estét!
De nagy a csönd
Szép zászló!
Bár, egy-két szívében Hondás trónol alatta