én biztos megyek mert ebből az 1 hónapja tartó fostengerből elég !!!!! baátok között , akarok lenni jókedélyben, vidámságban..ma többször kellett szivmasszázst alkalmaznom magamon mielőtt szétrobban a koszorúserem az idegtől..
holnap 20.-a, vége a könyvelésnek az áfának a fa...om ( hosszú sípszó) tudja minek !!
klassz a polód tomató ... irigy kutya vagyok ! De a méret alapján lehet hogy az igazi motoros barátjának vette aki a Mester utca környékén lakik csak ha már megdőlt odaadta neked , nem ?
szerintem 1ccer menjél utána titkosban motorral amire felszereled még a vizipisztolyfunkciós bundzsikamerád is..
Jaj jaj, rosszat mondtam? Csak arra sétált, amúgy se találkoztunk mer hát így karácsony környékén az ember senkivel sehol nem találkozik, ugye? Vagy én már semmit se tudok
Jééééééééééézus de cikiiiiii, azóta is azon törpöltem, hogy ki volt mert egyértelmű volt, hogy ismerjük egymást ebbe biztos voltam de nem tudtam hova tenni! 1000 bocs meg egy anyamedve Tőle!!!!!!!!!! Add át neki légysziiiiiii!!!!!
Amúgy Nolan N102 lett mert marha akciós volt a Motexbe ahova Ő is bement (Amúgy épp a kinaival beszéltem )
Tudom pici a fantáziám