Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó utat és szórakozást nektek!
A medvékkel vigyázzatok!
Elindultunk Erdélybe...
Minden Májernek békés, boldog és balesetmentes új évet!
estét!

ez a husaberges kretén feldobta az estémet. és még, h meg is köszönte a hozzászólásodat, lecsó... igazi atomfizikus kvalitású ember..
Mint az jól lehet tudni rólam (mostmár teis tudhatod) nagy alfa barát vagyok és a Finom átalakitások szolid tuingokat tudom elképzelni egy alfán. Namost nekem pl a vérbeli alfára sokminden alfa beugrik ami szép nekem nincs ilyen értelemben vett kedvencem. Amilyen képeket feltettem kb olyanra szeretném ha hasonlitana a gép ami sztem nem teszi felismerhetetlenné a járgányt.Vérbeli nem csak a piros :D jollehet a vér is piros... Lényeg h sztem a 164 egy igen igen szép formályu alfa és alfáék nem is szégenkeztek amikor megcsinálták a 164est. Beszélhetnék én itt a Brera-ról amit nem is mernek ugy nevezni mint Alfa Romeo Brera hanem csak Alfa Brera... Szoval ennyit a hagyomány tiszteletéről, arrol meg ne is beszéljek hogy ezt egy olyan mondja akinek már nincs alfája....vagy "egykori alfa fan" Én még mindig ugyanugy megnézek minden alfát a 75ös töl felfele(és lenyügöz) ami elmegy az utcán akármilyen alap és mindet egyszerre birtokolnám...de sajna nem lehet.... Ha megnézted a sakalcar.hu/madmaxbiker -en a képeket akkor láthatod milyenre szeretném a gépet. Sztem még szebb lenne ugy... De lefogadnám hogy nem szavaztál hanem csak lirtad ezt ide... De töled nem is kell...
Ja ami meg az országot jellemzi igen, ma magyarországon iszonyat nehezen lehet egyröl a kettöre jutni nemtudom te mit melozol vagy mit csinálsz de hacsak nemvagy szoci bérenc akkor nem irsz ilyesmit. Ezt én egy játéknak tekintem ami ha összejön akkor jó ha nem akkor nem ,nem fogok könnyeket hullatni,de azért nem lenne rossz 4 zsiruj felni egykis lökháritóátalakitás kipu.rendszer csere.Megjegyzem a kiput amugy is cserélni kéne a felniket amugy is szerettem volna cserélni nagyobbra , a lökháritót amugy se ártana fujni mert elég nagy auto itt ott a sarkokon festékkarcolás ilyesmi látható. Namost ezt kvázi ingyé nem lenne rossz megcsináltatni....
Az üzenőfalon is "kezdődik" valami
Nincs valakinek kedve moziba (Mammut) menni január 2.-án este nyolckor erre a filmre? Van két személyre szóló nyereményjegyem amit ingyé fölajánlok valaki(k)nek.

Amúgy szép jó estét!!!

Mi is hazaértünk......sirály volt nagyon a fürdő (csak rengetegen voltak )

A Kaja meg FENOMENÁLIS!!! ....ide biztos hogy visszamegyek (ünk) még.
www.sportmotor.hu/motoros_vide...

A helyzet fokozódik...

Lyóestét.
Üdv!

Előre bocsátanám, az alábbiakban egyéni véleményt olvashatsz (mint ahogy a Tiéd is az)!

Szép dolognak tartom, ha valaki művészeti értékként szeretné a járművét viszontlátni, azonban a véghezvitel módja, nekem nem a legszimpatikusabb megoldás. Mindenesetre ennek elgondolása, "gyönyörűen" tükrözi országunk működését...

Ami a "vérbeli" szót illeti, az Alfákkal kapcsolatosan:
1. Alfa-piros szí­n!!!
2. Cuore Sportivo (sportos szív)
3. Quadrifoglio Verde (négylevelű lóhere)
4. A hagyomány tisztelete!!!

Ez csak néhány gondolat, ami hirtelen eszembe jut, ha ezt az autómárkát emlegeti valaki! Ha pedig EGY Alfa Romeo-ról van szó, akkor az utolsó IGAZI ALFA ROMEO - egy GT Veloce - aminek a képe eőször beugrik!

A más felfogás ellenére: Sok sikert kívánok az átalakításhoz!

Egy egykori Alfa-fan:
Wicker Richárd
Estét!
Hali mi szerencsésen hazaértünk
most elhúzok később leszek
Jó nap volt jót fürödtünk és mégjobbat zabáltunk
motoros társaim segitsetel elörébbjutnom link egy tuning müsorba. Mert izig vérig motoros vok azért nem lenne rosz ha ugynézne ki a kocsim mint a két tuning képen. Regisztrál,visszaigazol,szavaz ! Ennyi lenne !
Köszi!
kellemes délutánt!
mármint melyik szereplőnek képzeltél?

most volt az animal planeten vmi kutyás műsor, abban egy csopperes skótjuhász feszített a tankon de frankón menet közben.
Ez jóóóó!!!
én nem ismerlek titeket személyesen de azt hittem először h lumbergh van a képen :D
Motoros cicc
Na, beszélgessetek nyugodtan, én már megyek.
Sziasztok!
(bár biztos ezt sem halljátok)
Már szólni sem merek
biztos a szél játszik az érzékeimmel. senkit sem hallhattam
Én nem szóltam semmit, miért te hallotál valamit v. valakit?
valaki mondott valamit?
Jo reggelt az itthonmaradoknak, kellemes turazast a barlangaszoknak!
Köszi Lum!
Tudtam, hogy Te leszel az első, akiben bízhatok!
Reggelt!
Itt nálunk sincs valami nagy meleg!
Ecséd:~10:30, felhős égbolt, -4C, tiszta zúzmara minden