Közben rájöttem, hogy nem fog összejönni, mert kicsesztem magammal: hívtam egy fejlesztőt szerdára vagy csütörtökre (majd holnap kiderül)...
De ha szerdára ki tudom hívni, akkor talán még csüti jó lehet.
Ez teljesen változó.
Vannak akik 30 évesen sem tudnak vezetni. Van aki meg már korábban is.
Most én szívok ezzel a jogsival, mert úgy van, hogy 1 évig még nem vihetek utast(elvileg ) de mikor megszereztem a jogsit, és másnap beraktam volna a fiókba, majd jövőre kiveszem és lááááám, vihetek utast pedig még 0 km-t motoroztam.
Tehát ebből azt akarom kihozni, hogy ez a magyarországi jogosítványszerzés egy vicc. Itt a hülyét is átengedik és csodálkoznak a sok baleseten.
Most 17.
16.5 évesen kezdheti az elméletet. 17 év előtt 3 hónappal lerakhatja a vizsgát elméletből, és mikor betölti a 17-et, akkor vizsgázhat gyakorlatból.
állítólag tisztogatja
De ha szerdára ki tudom hívni, akkor talán még csüti jó lehet.
Vannak akik 30 évesen sem tudnak vezetni. Van aki meg már korábban is.
Most én szívok ezzel a jogsival, mert úgy van, hogy 1 évig még nem vihetek utast(elvileg ) de mikor megszereztem a jogsit, és másnap beraktam volna a fiókba, majd jövőre kiveszem és lááááám, vihetek utast pedig még 0 km-t motoroztam.
Tehát ebből azt akarom kihozni, hogy ez a magyarországi jogosítványszerzés egy vicc. Itt a hülyét is átengedik és csodálkoznak a sok baleseten.
Szórványos esőt mond holnapra!
Viszont csütörtökre péntekre jobb időt jósolnak
16.5 évesen kezdheti az elméletet. 17 év előtt 3 hónappal lerakhatja a vizsgát elméletből, és mikor betölti a 17-et, akkor vizsgázhat gyakorlatból.
megszereztem a MotoGp könyvet, jónak tűnik igy első lapozgatásra