Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én arra értettem, hogy mostanában repkednek rémhírek arról hogy a B-s jogsi korhatárát felemelik előbb 18, majd 21 évre.

DE ma benn voltam egy autósiskolában, és azt mondta a pacák hogy ez hülyeség. Lehet hogy majd 2010 fele lesz ilyen, de ez most nem igaz.
Egy nagyobb csukának biztos nem nyúlt volna be a szájába!
Harcsának ha jól tudom sok pici foga van nem vészes(!?!), bár ekkora
méretnél már érdekes lehet
Van iwiw-re meghívóm, ha kell valakinek, szóljon.
Sztédzs3!!!

Szóval megbeszéltük itthon a szilvesztert és fájó szívvel de mi nem mennénk

Én nem bírnék (és Zsu se) reggel 5-6 körüli lefekvés után de.-t felkelni. Szóval kihagynánk ha nem gond

remélem még időbe szóltam :)
Az uniós jogosítvánnyal kapcsolatban ez van a magyarorszag.hu-n, de MO-i alkalmazásról egy szót sem találtam még.

Kivonat:

Szigorúbb szabályok vonatkoznának a motorosokra

Az új vezetői engedély a különböző kategóriák alkalmazási körének pontosabb meghatározásával nagyobb közúti biztonságot garantál. Egyértelmű lesz, hogy ki mit vezethet. Előírja a robogókra érvényes vezetői engedély bevezetését, és felállítja a nagyobb és erősebb motorkerékpárok használatának fokozatossági elvét.
Ez utóbbi kategória használatára csak 24 éves kortól, elméleti és gyakorlati vizsga letételével nyílik lehetőség. A nagyobb teljesítményű motorkerékpárokat vezetni kívánó személyeknek két év tapasztalattal kell rendelkezniük a könnyebb típusúakon. Az új szabályok a vizsgáztatók minimum követelményeit is meghatározzák.

Jacques Barrot , a brüsszeli bizottság alelnöke azzal üdvözölte a megállapodást, hogy "az európai vezetői engedély létfontosságú a közúti biztonság és a csalás elleni küzdelem tekintetében. Könnyebbé és a bürokrácia nehézségeitől mentessé teszi az utazást Európa-szerte. Minden gépkocsivezetőnek egyértelmű, modern, minden tagállamban elfogadott jogosítványa lesz."
Csodálom hogy nem harapta meg a kezét vagy a kukacát Vagy ezek egyáltalán nem tudnak harapni
Jóóóóóóóóó estét májerek!
Estét!
Hellóka mindenkinek!!!
Szeretném megkérdezni hogy ti miket tudtok ezekről a jogsis szabályváltoztatásokról.
Hajrá Talma!
Huh, egy jót motoroztam délután. Már nagyon hiányzott.

Dabasnál 12,8 fokot mutatot a hőmérő.

Talma mondja
Hát nem vagyok egy horgászbolond......de ez nagyon állat.....és minden tiszteletem a srácé, mert visszaengedte, mérés után.....
lassan fejlodok!
de biztosan.
Most látom, hogy válaszoltál! Látom megtaláltad Köszi!
valami olyasmit sejtettem én is!
ugyebár kezdo vagyok az oldalon és csak lestem hogy melyik hozzászolás?
Sebaj,meg lett oldva.
Igen, csak nem kicsit elírtam 35749 hozzászólás!?!
nekem is furcsa volt hogy valamiért nem tudok rendesen fokuszálni!
kb fél percet néztem és megfájdult a szemem meg az agyam
Icipici halacska
Ez valami brutális!
pari! kozmax!

itt egy laza horgászós boardcam videó. egy ilyet kapjatok ki legközelebb!!!
Egy kis szilveszteri segítség a résztvevőknek:
ALKOHOL-MAGYAR SZÓTÁR

Mint tudjuk, nagy dózisú szeszes alkohol elfogyasztása után az ember elfelejti az anyanyelvét, és egy speciális idiómát kezd beszélni. Ennek a megértése nem mindig egyszerû feladat, ezért most közreadjuk szótárunkat, amely reméljük mind a kommunikáló személy, mind a környezete számára hasznosnak bizonyul.

1. Méezsör Még egy sört! Szeretnék még egy (utolsó) sört kérni.
2. N"düzed Van tüzed? Kérem, adjon tüzet legyen szíves
3. Gyogizsdzsaj Jó kis csaj! Nagyon vonzónak találom Önt!
4. Möfaszan Mi a f?sz van? Bocsánat, nem értettem amit mondott!
5. Huubaze Hú, b?meg! Sajnos úgy érzem, hogy hamarosan rosszul leszek
6. Jjjjjjjjaaaaaa Jaj! Meglehetõsen fáradtnak érzem magam.
7. Pisaba A p?csába Megígérem, hogy többé nem fogok ennyit inni!
8. Amásziki Adj már egy cigit! Legyen szíves, kínáljon meg a cigarettájából!
9. Fiszk Fizetek! A számlát legyen szíves!
nem éget mert annyira bent van a lábtartotol viszonyitva hogy 10 centi biztos van a láb és a kipuff kozott.Amugy meg van rá védo csak lepottyant.elfáradt a hegesztés.

úgy látszik ez név függő...
asszem egyre gondoltunk!