Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szija Hidi!!!

Lojzi!!!! Ezt a képet neked küldöm vissza ........egy "igazi" műmájer
ti is műmájerek vagytok-e?
Sziasztok!

pohi, nem olyan nagy gáz...
A bogácsi túrára én érkeztem legelsőnek az M3 kivezető Shell-kútjára. Ott már állt két motoros - akiket nem ismertem - , odagurultam hozzájuk és megkérdeztem , hogy ők is műmájerek-e . Amint kaptak levegőt, - meg szikrát - rögtön mondták, hogy ők IGAZI MÁJEREK!!! Na ekkor érkezett meg Tomato - áldassék a neve - és kimentett a szituból.....
Nekem sikerült kivonatni a motort a forgalomból, szal idén már nem hasítom a levegőt. Addig marad a száraz "edzés".
Tök jó kifogásom van holnapi motorozásra: gond van a Cascommal, szóval megyek ügyintézni. Motorral.
Kozmax, vagy?

Egy újsághír: "New Yorkban 8 millió patkány van..."
- Normálisak az amerikaiak?...Megszámolják, ahelyett hogy kiirtanák őket!

--------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------

MATEMATIKA
matek 1950
Egy favágó egy teherautónyi fát 100 dollárért ad el. Költsége az ár 4/5-öd része. Mennyi a haszna?

matek 1960
Egy favágó egy teherautónyi fát 100 dollárért ad el. Költsége az ár 4/5-öd része, vagyis 80 dollár.
Mennyi a haszna?

matek 1970
Egy favágó egy teherautónyi fát 100 dollárért ad el. Költsége 80 dollár.
Keletkezett-e haszna?

matek 1980
Egy favágó egy teherautónyi fát 100 dollárért ad el. Költsége 80 dollár, a haszna 20 dollár.
Feladat: Karikázd be a 20-as számot.

matek 1980
Egy gyönyörű erdő kivágásával egy favágó 20 dollárt keres,
mert önző és nem törődik sem az állatok élőhelyével, sem erdőink megőrzésével.
Mi a véleményed az ilyen foglalkozásról? Meséld el, hogyan érezhettek az erdő madarai és mókusai.
(Minden válasz helyes.)

Valóság 2005
A múlt héten vettem egy hamburgert 1 dollár 58 centért. Fizetéskor egy kétdollárost és 8 centet adtam.
(1 ötcentest és 3 egycentest). A kiszolgáló lány kétségbeesetten nézett pénztárgépére.
Mondtam, hogy két negyeddolláros jár vissza, de odahívta a menedzsert, aki megpróbálta elmagyarázni a helyzetet.
Végül a lány sírva fakadt.

Jeffrey McGovern
Nagyon elkoptak a gumik, most nincs pénz újra, meg ki kell cserélni a gyertyákat, meg az olajat is. A haverom akivel szervízelni szoktuk sajnos eltörte a válát SK-ban egy quadversenyen, így ezek majd csak tavasszal lesznek meg + le van járva a forgalmim 2006.09.30.-ával akkor lett 4 éves a gép, tele is vágtam aznap 98-assal szülinapjára....
Jövőre szeretnék többet arra járni, remélem összejön....
Kár.
Már fent van sztenderen nagyon csúszik a gumi....lehet ment rá egy kis szilikon takarításkor.....majd tavasszal úgyis kap egy új garnitúrát, addig meg pihen kicsit, néha azért megmozgatom a telókat, hogy ne tapadjanak le, meg beröffentem....de már a gurulás nem megy idén. Nehogy a szemétdombra kerüljön.
szerintem a feelingje nagyon jó... mindenhol mocisok, parkolók tele, néha egy egy sarkon áll valaki egy meghuzott motorral (persze jobb lenne ha nem esnének...). nekem tetszett
balekok

Én sejtettem, de elég érdekes odamenni, hogy figyu már nem ti vagytok azok a sportmotor fórumról......ha nem akkor azért elég érdekesen néznének vissza
Elástad te is a mocit vagy gurulsz mééég az idén?
Szombat?
Hát elég érdekes volt ahogy lógott azt hittem elvitetitek valami autóval.....Annyira nem volt jó a mátra akkor mert egy sv650s sráccal voltam fent és neki annyira nem ment meg nem is jött be a fel le száguldozás, így 4-5 fel le kanyar után hazamentünk.
ja majd legközelebb dumálunk. de már találkoztunk műmájercsoporttal is szentendrén benzinkutnál de azt sem vágtuk le
nem... (mármint most már van uj) ugy szétment h oyan 8ast csinált h a lengővillát kezdte gyalulni...
Szerelem első látásra
meg még volt egy srác ő fekete RS-sel lehet mondjuk amikor te érkeztél épp visszaugrott hatvanba valami ismerőséhez egy fél órára... annak a napnak az eredménye: 4ből két 2 megfeküdt az enyémnek szétszállt végül teljsen a fogaskereke és egy lerepült kilóméteroraspirál Kornélnák. Tehát mindenki jól járt Továbbá volt ott valakinek az ismerőse robogóval azt megbüntette a rendőr mert 2 személlyel mentek. Hazafele meg Csabit is majdnem... megállt mellettünk és mondta h hiába takargatjuk meg állunk a motor mögé akkor is tudja h nincs rajta rendszám. de morgott egyet és elment:)
Jah ....oda....egy részen még láttalak utánna titeket, épp hazafelé mentünk már vagy lefelé jöttem a dombról....nemtom, még intettem is ti meg vissza....

Majd legközelebb beszélgetük is

Végül is meg tudtátok csinálni?
a többiek pedig RsKornél meg SchreiberCsabi... jéééé. Nem vágtam le hirtelen h te lehetsz. Mátrába mentetek ti is?
én voltam
Egyszer találkoztam Gyöngyösön ilyen apriliás srácokkal. Az egyiknek le vol mozgósodva a hátsó lánckerék.....odamentem, hogy tudok e segíteni /akkor még nem láttam mi a hiba/, de a hibát látva rájöttem, hogy kurvára nem tudok hozzá szólni a szereléshez.......elköszöntem és szépen elsomfordáltam az R1-el
Jó lenne
igazolványod...