Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miről vakerjunk?

a. csizmapucolás
b. motor téliesítés
c. arról, h vajon zsu olvassa-e a fórumot, csak inkább nem szól hozzá??
Csak olvasok és olvasok és olvasok........és mikor már azt hiszem hogy a végére jutok, megint lemaradok 3-4 oldallal
Miket írtok
bbrrrooooááááffffff.... tényleg váltsunk témát

LX
igen, ezt már a jó öreg woody allen is megmondta: a biszexualitás nem elvetendő dolog. megduplázza az esélyeidet egy jól sikerült szombat estére

de nem akarom tudni, h ki mikor hova teszi a végét, uh hagyjuk a témát!! OFFTOPIK!!!
nem vagy ma formában... persze hogy jó alanynak tetted fel a kérdést... max a válasz lehet ilyen is meg olyan is szóval persze hogy a nőt választom

LX
most őszintén! ha neked kéne választani kavababa és túró között, akkor gondolkodnál egy minutumig is?? he?

ja, bocs, a kérdést rossz alanynak tettem fel...
persze, mert már elkeltél Kawabéébnél

LX
meghagylak titeket egymásnak.. én mindent megtettem, de ha már zsuval sem jöttek össze a dolgok, akkor inkább kivonom magam a társkeresés-elősegítésből!!
nana.... tessék ezzel megvárni túrót... nála próbálkozz ne nálam!

LX
meg hát!!!

nana, nem belelkesedni, ez csak vicc volt. nehogy megint előjöjj a csődör-fetisizmusoddal!!

megtisztelsz

LX
csak ezt az lx-gyereket kéne kitiltani innen... annyira azért nem vagyunk liberálisak
jónapot!

végigfutottam az irományokat. a fallikus kérdésekhez inkább nem fűznék semmit , viszont a topik topikjához igen. a lényeg, h azért van létjogosultsága a dolognak, mert itt nincs offtopik, uh azt írunk, ami jól esik. és cask azért is nyitunk egy szex-szerelem-gyengédség rovatot ezen belül
Majd leszek később....
Most dolgom van,addig is minden jót...
Mindenki le van lassulva...
Semmi.........
mi közünk hozzá???
hiányozni fogsz!
Lassan mennem kell tárgyalni...
vaaaaóóóó!

itt egy határ!!! :o) ezt szeretem! feszegetni!
Nem ismersz.....
Zsunak csináltam egy kis nyugalmat!
állatvilág van. a gyenge elpusztul....
Ja igen,azis igaz...
és elüldöztél mindenkit

LX
a franc lebuktam mint dudás pálmai zoli bácsi a 400-as topicban!