Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát,regéket tudnék mesélni. De látom az élet az nem áll meg itt a fórumon attól függetlenül,hogy nincs szezon.
látom milyen vagy. Várandós, pocakos, kismamás, mosolygós, mert kukivanbennedes..... szerintem

LX
Látod milyen vagyok.És motorozni sem motorozhatok egy ideig. Meg dolgozni sem dolgozhatok
és nem szóltál hogy ott vagy???? utállak!

LX
Hát ha jársz Szegeden szívesen látlak . Múlthéten jártam Fehérváron és gondoltam rád.Egy jót kajáltunk az autópálya melletti étteremben.Jó volt. Meg jól is vagyok
Általános jó reggelt.
Jóóóóó reggelt Mendi,

asszem a teát most már jó sokáig elfelejtehtjük....
Jól vagytok?

LX
Jó reggelt!

Szeretném megnézni azt a képet amin a Kawával vagytok együtt.Lécci lécci lécci......
"reggelt!
Adjak nektek melot? Vagy levizsgazna valaki helyettem? Jézus szive! Ennyi hozzaszolast.. wazze..!? Valaki fizet ezért? Nincs itt egy computergeniusmaistro? készithetne nektek egy chat oldalt.. Nehogy valaki félreértsen, király, hogy ennyi hozzaszolas van, majd kinyomtatom és 40 év mulva egy Goldwing árnyékában elolvasom őket. Lesz jövő héten tali? Én már nagyon mennék!
ühömm..(motorozni)
Még merje mondani valaki, hogy nem aktív a topik
Most értem haza........fáradt vagyok, beteg vagyok, fáj a torkom
Most kell inni 1 páleszt aztán be az ágyba

Nincs itthon pálesz

Marad a NeoCitran 2 adag
Hú gyerekek, amikor délelőtt itthagytam a bandát, kábé 3 oldallal kevesebb volt, bár nem néztem meg pontosan...
Miez, szófosás kapott el mindenkit?
JUPIJÉÉÉÉÉÉ!!!!

kijöttem a csúcsgórétól!!!
Indulok haza (reggelizni...)
tsákány
üdv mindenki! holnap újra!
haza kéne mennie lassan a kollégának
idézek a kollégámtól :
"Akkora Pen-Drive-om van mint Fekete Pákónak" lefordultam a székről....

LX
Ez elméletileg egy 400as kawa lenne......
de ne ilyet vezsek, lebeszéltek róla...
Csak mert az igazolványodban ez volt feltüntetve!
mármint valszeg azt fogod megvenni!!!!
vagy én vagyok a hülye?
nem rossz, nem rossz, csak most lx van zavarban.. hirtelen nem tud mit kezdeni a felismeréssel. lehullott a hályog a szeméről, és túlcsordul az érzelmektől..
tgyene!!!! kérlek, inkább ne mélezzél! igazad van!!!
Szegény kis mártír lum.
sajnáljatok együtt, és én boldog leszek, h tehettem értetek valamit!!
a közös jövőkép erősíti a csoporton belüli kohéziót!! a közös ellenségkép is, uh nyugodtan utáljatok a közös jövőtök érdekében