Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az egyik e-mailemre nem jött semmi...
Csak megjegyeztem...
Dobtam már.
milyen emelőt vettetek?
LX,

beszélgessünk. Nem érkezett meg, de ha megérkezne tudnál róla, hisz egy dobozban jönnek.
Azt hiszem 2x kérlek,irj témát...Lehet 3x...
Zsu,

nem vagy hülye. Hol lyukadunk ki? Másrészt pedig vevők vagyunk szinte bármilyen motoros témára. Tessék.... dobj fel egyet... hajrá!
De azért azt se felejtsük el hogy ha motoros barátságok köttetnek, no az is egy motoros téma. Én itt cimbiztem össze Túróval pl... (mekkora mázli ugye? )

LX
LX,

marha nehéz pedig.

Gumihőfok? Mit szóljak hozzá? Nem értettem egyet azzal amit mondtál, okoskodni meg nem akartam. Ennyi...

Attól mert tél van, van motor. Meg minden vele kapcsolatos. Pl. kitakarítottad már a csizmád? A ruhád? A bukó polírozva? Mondjam még?
Az tényleg kár,mi lehet januárba megyünk Spanyolba...
Én lehet kihagyom...
Remélem el tudok szabadulni,mert nagyon állat lesz,mint mindíg...
hhornet,

nem vagyok hülye, tudom, hogy hülyéskedtek. Csak egy idő után idegesítő, hogy mindig ott lyukadtok ki. Legalábbis számomra. Lehet velem van a baj, bocsi.

Pedig van bőven mit írni mocis témában, hiszen ez egy motoros fórum, vagy nem?
LX milyen emelőt vettetek?
Ez egy Műmájer klud (bár nem vagyok tag )
szóval honnan tudod hogy mi illik ide és mi nem??

LX
soha :o(
Zsu,

beszélgessünk az emelőkről. A tiéd megérkezett már?

LX
Nem túró, Ti, az ide nem illő témákról. Ha érted.
Miért?Csak télen nem,vagy soha?
nem motorozom :o(
nem

LX
Túró,
te mit nem?
Nem motorozol?Nem hülyéskedsz?Vagy nem szivesen szólsz hozzá?
msn-eznék, de nem tudok. Amikor a gumihőfokról beszéltünk akkor meg nem szóltál hozzá.... hhhmmm... Zsu....
Tél van.... nincs motor... szóval a témák is mások egy picit....

LX
én nem! :o(
Zsubaby,

én a mocimrol kezdtem témát....
Amugy hülyéskedünk.....
Tegnap sem irtál mocis témát,én arról is szívesen írok,meg gondolom mindenki hiszen mindenki motorozik...
veled? erről?
LX, nincs miért magyarázkodnom. Ezt a nem ide való témát nem bírom már cérnával néha. Bocsi érte. Inkább MSN-ezzetek.
meglep??
a kukában biztos nem.....

LX