Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vagyok állat...10 fok alatt nem motororom,attól kezdve már tapad a gumi...
én is annak gondolom magam de nem tudnának rávenni hogy felűljek ebben az időben...

LX
A bukomat elfelejtette hozni a kis husom,ezért ha jó idő lett volna se tudtam volna menni vele...
Nem vagyok kemény,csak moci függő...
Jó reggelt.

Ebben a hidegben???? Kemény vagy!

LX
Jó reggelt.

Nekem már nagyon jó volt.Végre otthon van a szerelmem....
Mentem volna vele egy-két karikát....
én még nem ismertem.

LX
nem rossz, de csekdisz! aztán télleg lépek!

Hofeherke és a hat gyaszolo torpe kuldi a kovetkezo szamot:
U2 - Vidor without you...

1956 február.2-án volt ez a nap mondása! Kb.olyan régi
A nap mondása :

A feleségem egy főnyeremény !!!

Tegnap megütöttem....

na én most valamilyen módon lekorlátozom magamat internethasználatilag, mert ha ma is olyan hatékonyan végzem a munkámat, mint tegnap, akkor nem lesz miből karácsonyfát vennem.. mindenkinek szép napot, én belendülök, mint a güzü!!! és ha a bookmarkokra tévedne a kurzorom, rácsapok a kezemre..
tipik női mellébeszélés... de azért kedves, h menteni akarod a menthetőt
Nyugi, észrevettem, meg is jelent a bal szemem sarkán egy kis könny csepp. De azt mondtam a többieknek,hogy valami belement a szemembe.
örülök, h újra látlak, lx!!
igen, Kawabéééb is ezt kérdezte : De hol itt a férfi?? Kereste, de nem találta

LX
visszacseréltem az első műmájer-futam csoportképére.. nem tudok minden elvárásnak egyszerre megfelelni
a lényeg rejtve maradt? a lenőtt hajakat kiszúrod, egy férfi legmélyebb érzelmeinek a tanúbizonysága pedig nem szúr szemet????
Várjál,azt nem is láttam Kirágott csokiszív? Porsche szerelem száguldás? Hol ez a férfi
Jó napot mindenkinek!!!!!
Még mindig beteg vagyok
De jó titeket látni (ez már fél gyógyulás)....nézem a ringes videókat ............és álmodozom, hogy fogom a Lumot leszorítani a pályán
Lum....
Hogy tudtál ilyen "csöpögős" képet felrakni a névkártyádra?
kérlek

tudod milyen macerás kiharapni egy szívet kekszből?? hogy én mi mindent meg nem teszek... micsoda férfi...
Látom. Köszönöm.
az igazolvány oldalon frissíts egyet! ott van, én látom!!
Szia!
Én nem látom :-(
egy leendő anyuka kérésének nem lehet ellenállni!!

jelentem, a kép megtekinthető az igazolványomban