Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia
mi is
szia

LX
Szóval nem kaptam más elfoglaltságra tippeket,tehát léptem is...
Minden jót...Holnap leszek..
Sziasztok.
el van nézve

LX
Jól van szia..
jézus.. megyek dolgozni, én kérek elnézést....
Köszi kedves vagy?
tudod, volt egy kormányfőnk - szarvas gyula, aki nem vetette meg a szarvas pálinkát. és amikor kanos volt, csak ennyit kibált - i"m szarvas! szarvas-szarvas-szarvas.. so szarvas...
csak hogy méginkább megkeverjem
előbújt az odújából
Jó ezt értem,de hogy jött a szarvas meg ilyesmi?
kattints az előzmény feliratra és látni fogod. Egyébként pedig Lum kommentjére....

LX
Ezt most mire írod?
uuuuuhhhh... ez fight.....

LX
ráadásul jó pálinkát is főznek belőle.. szarvaspálesz --- jéger, vagy mi
egyébként nem értem, mi baj a szarvassal. nagyon szép, kecses állat, hatalmas gyönyörű barna szemekkel, ráadásul ízletes is.. mi köze a hormonokhoz????
köszönöm, h felhívtad rá a figyelmemt, lx.. önértékelési zavarba kerültem.. valóban nem szokott sikerülni? már a hangok is megmondták.. azt mondják nem zörög a haraszt, vagy mi, jujj
mint ahogyan eddig még soha sem sikerült....

LX

Nem mondtam hogy ti azok vagytok...
bevallom, gondoltam az y-ra, de inkább nem akartam támadási felületet biztosítani, uh disztingváltam.. nem sikerült
apropó, ares, télleg, nem félsz attól, h a sok hidrogént előbb-utóbb megsínyli a hajas fejbőröd? ez a style hosszú távon madonnának sem ment..
Lum,

no de kolléga... Horny Bébi???? És akkor még mi vagyunk erotikusan tulfűtottek???

LX
tudtam, h érdemes számviteli szakemberhez fordulnom, aki átlátja a szakma csínát-bínját.. egyszerűen oszt-szoroz, és megmondja a frankót!!!
"ha keresel vele, megéri" - hmm, hogy erre nem gondoltam..
köszi, horni-bébi! igazi pénzügyi tanácsadó vagy!!
Lumbergh,ha keresel vele megéri....
Amugy is...