Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem is ! próbáljuk ki ! mire felolvacc pont fogod látni ahogy tomatónak elkészült a mopedja..
Dunaplázánál ^^ Már ha nem épp egy jégtömb leszek... most gondolkozom ki akarok-e olvadni vagy nem... milyen poén lenne pár száz év múlva ébredni egy hibernációból?
Jaj ne, most határoztam el, hogy fogyni fogok.

Fogadjunk, fóka mindjárt megjelenik.
szia gega ! regisztrálj te is !
keptar.mmkk.hu/main.php
jól hangzik!
gyerekek ! most nyilt nem meszze az irodától a lágymányosi budai hidfőjénél egy új étterem.
hétköznap 4000ft / fő az esti pénz korlátlan étel és ital fogyasztással borral sörrel..van 100 féle kaja ..
Jó estét mindenkinek!
Itt vagyok Tomato.
Reggel hétkor, motoron. Brrrrrrrrrrrr

Hol gyakorolsz?
Jó estét mindenkinek!
Az Auchanban olcsó a hálós mandarin, amiben nincsen mag, és mézédes!
Tavaly nov.5-én volt az első forgalmi vizsgám, 0 fokban. Ráfagytam a csopperra, és anyira nyüsszögtem, hogy a kötelező 2 órából csak 1 órát vezettem le....
bevásárlós projekt van de ha megy a brigád, csatlakozom. és viszem a vacsit is. gyertyát meg zsíroskenyeret (gazdagon)
Hát ide vácra mentünk volna elvileg de ha pesten tudtok valahol helyet azt is szivesen fogadom, végülis csak 25perc a nyugatiig ^^ Gyerekek, megvan mikor megyek az első rutinomra: hétfő reggel 7... valaki hozzon pls lángszórót hogy kiolvasszon!!!
neked igy neki kell ennek futni vagy megint bejött a gyertyás dinner projekt ?? amit megjegyzem már eligértél nekünk !!
ő karmi csókosa. jön segíteni a mogyorójával, és ránktör az ítéletidő
na akkor tuti nincs holnap gurulás? én sem erőltetném, inkább a jövő7. szerdáig konkrétan.
bocsássatok meg feladom az eddigi realista elképzelésemet a holnapi motorozást illetőleg.. hó eső nem érdekes megyünk !! ezt ki kell próbálni
karminak van 1 csókja az útkaparóknál az majd folyamatosan jegesiti az utat előttünk .
Hohooo, nem vagyok félős mókuslány Gyere csak
szia mókuskirálylány !! de gyorsan rávágtad a jövő hetet ! izgultál hogy holnap megyünk érted mi ?? de ami késik az nem múlik
Szerdára mondtak 10-15 fokot is!!!!
hülyeséget nem fogok csinálni azt elhiheted mert én is féltem,meg magam is 1 kicsit a franc se akarja megint visszarakni a vállát otthon sk... szóval csak ha tuti..
pali jönne de nincs még kész a tyúkháló átépitése ...
Jövő hétre jobb időt jósolnak.
nem várod meg?
Téged nem féltelek, ismerlek, de a mocit sajnálom.
Csak óvatosan... Pali lesben áll
nálunk hó van az utcában meg a garázs előtt vagy 1 centi...tó befagyva.. virágokon hó..széép.a mocit akkor is legalább hazahozom holnap !