Dunaplázánál ^^ Már ha nem épp egy jégtömb leszek... most gondolkozom ki akarok-e olvadni vagy nem... milyen poén lenne pár száz év múlva ébredni egy hibernációból?
gyerekek ! most nyilt nem meszze az irodától a lágymányosi budai hidfőjénél egy új étterem.
hétköznap 4000ft / fő az esti pénz korlátlan étel és ital fogyasztással borral sörrel..van 100 féle kaja ..
Tavaly nov.5-én volt az első forgalmi vizsgám, 0 fokban. Ráfagytam a csopperra, és anyira nyüsszögtem, hogy a kötelező 2 órából csak 1 órát vezettem le....
Hát ide vácra mentünk volna elvileg de ha pesten tudtok valahol helyet azt is szivesen fogadom, végülis csak 25perc a nyugatiig ^^ Gyerekek, megvan mikor megyek az első rutinomra: hétfő reggel 7... valaki hozzon pls lángszórót hogy kiolvasszon!!!
bocsássatok meg feladom az eddigi realista elképzelésemet a holnapi motorozást illetőleg.. hó eső nem érdekes megyünk !! ezt ki kell próbálni
karminak van 1 csókja az útkaparóknál az majd folyamatosan jegesiti az utat előttünk .
hülyeséget nem fogok csinálni azt elhiheted mert én is féltem,meg magam is 1 kicsit a franc se akarja megint visszarakni a vállát otthon sk... szóval csak ha tuti..
pali jönne de nincs még kész a tyúkháló átépitése ...
Fogadjunk, fóka mindjárt megjelenik.
keptar.mmkk.hu/main.php
hétköznap 4000ft / fő az esti pénz korlátlan étel és ital fogyasztással borral sörrel..van 100 féle kaja ..
Itt vagyok Tomato.
Hol gyakorolsz?
karminak van 1 csókja az útkaparóknál az majd folyamatosan jegesiti az utat előttünk .
pali jönne de nincs még kész a tyúkháló átépitése ...
nem várod meg?
Téged nem féltelek, ismerlek, de a mocit sajnálom.