Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már??? Erre még nem készültem fel!!!
Ahogy innen kinezek a gellerthegyre itt is percek kerdese...
Gödöllően szakad a hó.
Komplett konditerem van is, az aerobik csak a lányokra vonatkozik......
A fallabdát szivesen kipróbálnám mert még sose csináltam....nemtom miért ....de állítólag nagyon jó......és hatékony......
mirről beszélsz???....aerobik?...inkább megyek fallabdázni, mint csak úgy ugrálni
Szép jó "reggelt" Mindenkinek!

Már a reggel is egy súlyosabb gixxerrel indult, nem val ez a mai nap melózásra......!
Jelentem a Kawanyu nagyon jól bírta a tegnapi első megpróbáltatást! Ma pedig jön az ugri bugri nehezített pálya!
Koedukált a terem, úgyhogy ha van még mozgásra vágyó Májer, ne fogjátok vissz magatokat! Mi jövő héttől hetente 3x mindenképp megyünk! Na had lássama csatlakozni vágyó tömeget!
Na ja.....milyen roothert vettél?? Rádiós??Mert nekem olyan van......csak még nics másik gépem hozzá
Bár minden ilyen egyszrű lenne...
Minek ellenségek, ha az embernek ilyen barátai vannak
(szegény csókos...)
hát ez-az......inkább "dolgoznak"

Karmi Te egy szerencsés ember vagy. Dugsz eggyet itt, dugsz eggyet ott és minden rendben van
Kösz, egyszerűen összedugtam mindent-mindennel, és csodák csodájára minden konfigurálás nélkül működött mindkét gép.
Szép ősmagyar név!
ÁÁáááá, inkább hagyom, hogy odamenjenek és keressenek minket.
Baromi rendes vagyok
Minden faszsággal foglalkoznak. Ahelyett, hogy itt lennének naprakészen.
Tom74!
Kérlek értesítsd a Buzz-t meg a Fürtöst a szilveszteri programmal kapcsolatba, mert ők még úgy tudják hogy az első verzió él. Köszi!!
ABRICHTER-GEDEON.
ABRICHTER.
Az apja FATER.
Az annyja meg a MUTER.
A feltaláló neve Walter
Az olyan, mint a MALTER ?
Erről már hallottam
ROUTER 66
Együtt csinálunk egy R1-est. Megszívtuk egy kicsit.
vele semmi.....csak szerelnek egy motort Lecsóval és nagy a cumi