Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még csak sötét délután van
A holnapi gurulás szerintem napolva.
Nem érkeztek meg a szöges gumiaim.
estét!
jó estét !
Elfogyaszott sör ill. játék számának emelkedésével fordítottan arányos az én teljesítményem is...
A ritkán játszok dologhoz: 2 éve nem tudunk összehozni egy céges gurítást (pedig a csapat fele már cserélődött...).
180 pont a maximumom, de mivel nagyon ritkán játszok, pedig imádom, kijövök a gyakorlatból...
Fallabda nem bejövős.
Bowling. Na az igen. 63-198 szórással...
Engem is csak nem tudom hogy Leonetta hova szokot járni
Máig sem értem, hogy tudtam ilyen nézést produkálni

FAllabda? na, az engem is érdekelne...
PiciKozmax!!! PiciKozmax PiciKozmax!!!.........Hol vagy??????????
Ja-ja, bejövős.
Hova mennél fallabdázni??...szombat nekem se jó (sajnos) mert "dolgozom" az új munkahelyemen
De máskor lehet róla szó
Vagány mi?
na akkor így hangzik

Érdekel a pálma de csak akkor ha sok rajta a datolya mert nagyon éhesek
a majmok.

a Lecsó valami datolyapálmát árult az előzményekben arra válaszoltam persze nem én írtam nem tudok szlovákúl ja és az előzmény is vszínű csehűl volt
01000110 01010101 01000011 01001011 00001000 01011001 01001111 01010101 00001001
Whoa, ki ez a csini rocker hölgy?
Ponuknutá palma ma zujíma, mám v¹ak podmienku. Kupim len ked je na òom velké mno¾stvo datlí, preto¾e opice sú veµmi hladné.
Bah hja... majd megfagyok... nyeregben is nyilván de ott legalább nincs akkora menetszél :]
lemaradt a a kép... (ezt még nem is láttam)
A legelső E-inges képek között találtam (még a Lurdy parkolójában készült tavaly)
Ja, ezt a lovaglósdit én is szeretem, főleg mióta kint olyan cudar idő van
Teniszezni nem is emlékszem mikor voltam utoljára ^^ De valamit nagyon kéne csinálni... mert hiába fogytam megin hízok és ez így nem jó ^^ De ha nem jön senki maradok a jól bevált módszernél és elmegyek lovagolni
Még sose próbáltam, csak a nagytesóját gyakorolgattam.

Holnap sajnos nem jó, de egyszer el kell kezdeni, mert a téli hónapok alatt eltesped az ember.
Szombaton ki akar squasholni? Én mennék de egyedül nincs kedvem :/