jó estét !
mozgositottam az utazási irodás ismerősöket holnapra kapunk cimeket árakat.azt mondtam h szlovákia felé is lehetne nézelődni..
nekem 1 feltételem van ! a karmi csókja nem intézheti !!
Szilveszter: Fóka ötlete tetszik, érdemes (jelenlegi) határainkon túlon is érdeklődni.
2-3 napos ottlét esetén kevésbé számít a távolság (szerintem), az árak pedig talán barátságosabbak a hazainál.
Helyesbítek, volt időm érdeklődni: csak a Kőrózsa és a Feketevölgy panzió jöhet szóba. A másik 2-nek csak időszakos nyitvatartása van....
Holnap éreklődés szinten azért megkérdezem őket is...
Börzsöny: Kemence tök jó hely, az egyik turistaszállótól már kértem árajánlatot. Anno mikor ált.iskolás voltam (2.oszt), itt táboroztunk a nyáron. Hajnalban szarvasok meg vaddisznók voltak a réten, ahova a szobánk ablaka nézett ... Naggyon szép táj, dimbes-dombos, völgyes, patakos
Sok sikert kívánok neki!
Ezzel együtt remélem, köztünk csak "Műmájer" marad.
Csak nem te is Buzukira váltasz mint Lecsó
Hugyosjózsinál sokkal jobb
Az utolsó Yamahás munkanapjaimnak a mai része végetért, ugyhogy búcsúzo!
A CSÓKOS név már örökre rajta fog maradni
mozgositottam az utazási irodás ismerősöket holnapra kapunk cimeket árakat.azt mondtam h szlovákia felé is lehetne nézelődni..
nekem 1 feltételem van ! a karmi csókja nem intézheti !!
Szilveszter: Fóka ötlete tetszik, érdemes (jelenlegi) határainkon túlon is érdeklődni.
2-3 napos ottlét esetén kevésbé számít a távolság (szerintem), az árak pedig talán barátságosabbak a hazainál.
ezt most csekkolom ismsrem a srácot aki a pecó
jó kis ház
M3 Shell-től 190 km
Holnap éreklődés szinten azért megkérdezem őket is...
Őket még nem hívtam fel (ma már nem is tudom)
www.godovar.hu/
www.hotels.hu/korozsa
www.tar.hu/salamandra/ - itt lehet, h befagyna a fenekünk...
www.feketevolgy.hu/
Ez eléggé hegytetőn van, nem?