Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet, h láttátok már;
videobomb.blogter.hu/video/Cam...
Szállingózik a hó
Ha jobban belegondolok , a srác akivel erről beszéltem egyiptomi volt. Tehát arab országokat visszavonom, és Egyiptomot mondok helyette.
Ilyen nincsen Karmi!!!
Viszont sok csajszi van, akik a futógépen gyötrik magukat, fel-le ugráló hmmmmm adottságokkal...
És vannak elég jó alakú, szolizott, szőke cicababák is....
Meg szinte majdnem mindenre kapható recepciós csajszik (velünk eléggé ellenszenvesek voltak, de a pasikkal biztosan kedvesek)
Haverok mikor voltak Marokkóban túrázni, minden sarkon hasist meg füvet akartak nekik eladni....Téleg furcsa banda. Meg a Motorrevüben olvasssátok el a Marokkói turát DRZ-vel, abban is írja asszem a Paulovits, h Vele is ez történt...
Mondjuk az igaz, h én sem láttamm még örjöngő füvest, aki szétverte a kirakatokat, és nekiesett a rendőröknek...
Lányok! Röplabda nincs?
"csak nem ismerte"
A fenét, Mohamed csak ismerte a cuccot.
Apropo holnap Sp00ky Halloween a K2ben.
a Koran az alkoholt tiltja, a haskat nem. Furcsa egy banda. Bar ertheto valahol, a hasistol nem leszel agressziv.
Prodám velmi pìknou datlovou palmu s novými pøírùstky vysokou 2 metry. U¾ na ní nemáme doma místo. Byla v¾dy pøes zimu v domì, v létì pak na zahradì. Vhodnou do aul a vy¹¹ích pokojù
Jaja, nem piálhatnak. Meg is értem undorító a sok részeg disznó. Apropó, csütörtök klubtali Beszkárt?
Joaz joe nelkul is...
És a naplementében tekerni egy joe-t...
Viszont kulturaja a hasis es kenderfogyasztasnak.
Arab országokban elég kemény büntetése van a helyi kábszer dealerkedésnek.
Ok, látom kicsik az igények.....
Jobb lesz felturbózni a szánt+bekokszolni Rudolfot...
Esetleg Ibizan. Es melo utan be lehet ulni a Cafe del Mar-ba.
Aztán amilyen tréfás a Télapó vmi arab részre rak le utcai hasisárusnak...
Én egy jólfizető tisztes munkát kérek Spanyolország déli részén. Mondjuk Gibraltálnál, ott úgyis angolul beszélnek.
Siasztok!
Milyen vidám mindenki!
Tessék örülni az első hónak! Mindjárt karácsony!
Jön a Télapó, lehet kérni tőle szögesgumit.
160/60 ZR18-ba van....?
Hi

sztédzs3
elő kell vennünk a motorosszánokat ha holnap menni akarunk
“Most tél van és csend és hó és halál”
Szerencsére már csak az esik kategória és nem marad meg. Viszont az út már tiszta szutyok a cég előtt. Na én becsomagolom a picimet holnap.
"Gyed maróz, gyed maróz
On padarki na prinyósz..."