Más: tegnap egy motoros újságot olvasva épp dohogtam, hogy a Triumph motor túl gyakran szerepel a tesztekben, miközben alig van belőlük nálunk, meg egyébként is....
Mire a lányom (!): Apa, mit vársz egy motortól, amit fehérneműről neveztek el
Nem-nem, éneklés lesz, csak az már nem elég. Az énektanár mellett el kell menni tánctanárhoz is, különös tekintettel az erotikus vetkőzős táncokra.
Aztán válthatsz bizniszt: Chip&Korny.
A legfontosabbat kihagytam: a jövő heti klubtali programja (na, mikor errő volt szó, éreztem erős késztetést, hogy zavarjam el a fiam a gép mellő, csak épp nekem töltött le zenét) tárgyalásakor éreztem, hogy lenne reakcióm, de a lényeg, hogy a program határozottan tetszik, ezt nem lehet kihagyni.
Igen, hallottam a hívó szót, de nem fértem hozzá a géphez (én ilyenkor nem is örülök annyira az iskolaszünetnek), ugyanakkor vannak számomra még vonzóbb hívószavak is, de azt nem hallottam.
Olvastam a szilveszteri lehetőséget, nekem tetszik.
A szombati gurulás egyre bizonytalanabb, mindenféle programok vannak arra a napra beiktatva, de még próbálom átszervezni.
Más: tegnap egy motoros újságot olvasva épp dohogtam, hogy a Triumph motor túl gyakran szerepel a tesztekben, miközben alig van belőlük nálunk, meg egyébként is....
Mire a lányom (!): Apa, mit vársz egy motortól, amit fehérneműről neveztek el