Jelenleg a Silent Hill 4.-el szoktam játszani ha nagyon van időm Xbox-on. Valahogy ezért is tetszett jobban ez a film a szokottnál. Nagy kedvencem volt régen a Resident Evil alias Kaptár......annak is várom már a következő részét a mozikban....Még hátra van a megnézendő filmek közül az Én a nő +még egy fő .....nemsokára el is kezdem nézni szerintem. Mire végel lesz már nem kell sokat várnom, hogy kedvenc sorozatomat lássam a "Kemény Zsaruk"-at , ezek a szemetek egyre későbbre teszik, ma 00.10-kor lesz asszem az RTL-en.......Fákjuh RTL
Az a film.. az kész
itthonnéztem meg, és hatalmas... ADnék azoknak a férgeknek, csak dobjanak be egy ilyen barlangba
Egyébként ennek is csattanós a vége
de ne meséljetek róla. ez olyan lenne, mint amikor azt mondta vki, h te, nézd meg a hatodik érzéket. nagyon dura, amikor kiderül h b.w. halott volt végig..
Arra vagyok kíváncsi lesz e folytatása ugyanúgy, mint ahogy játékban volt.......eléggé elgondolkodtam a végén......pedig már örültem, hogy jó lesz a vége....én kis naív, pedig minden horrornak ilyen szívatás a vég.....tudhattam volna
Hát ez azért nem ennyire egyszerű Én nem tarthatok nektek előadást, mert olyan gonosz arccal születtem, hogy elmenekülne az összes gyerek az osztályodból .....
Komolyra fordítva.....A helyi Rendőrkapitányságon, kell szólni a Rendőrkapitánynak, hogy szeretnétek ilyen előadást meghallgatni. Az osztályfőnökötök ezt egy telefonnal elintézheti. Ha a kapitánynak van erre felesleges embere akkor minden további nélkül fog nektek segíteni abban, hogy egy motoros rendőr előadást adjon nektek, sőtt a motorját is megnézhetitek, mert általában azzal szoktak ilyenkor menni. Én túl messze vagyok ahoz hogy segíteni tudjak ebben, sajna.
Na arról lenne szó hogy nem tudsz oan rendőrt aki motrozik és nálunk a suliban előadást tartani, hogy mi is az hogy motoros rendőr, meg mivel jár a munka stb....
Mert most ien dolgozó emberkék fognak jönni osztályfőnöki órára és a motoros rendőr is szoba jött.
Szóval nem ismersz vkit vagy esetleg te nem tartanál előadást??
itthonnéztem meg, és hatalmas... ADnék azoknak a férgeknek, csak dobjanak be egy ilyen barlangba
Egyébként ennek is csattanós a vége
Nyugodalmas jó éjszakát minden kinek !!!
Ha félős vagy, előtte szólj, és akkor átmegyek és megfogom a kezed
de ne meséljetek róla. ez olyan lenne, mint amikor azt mondta vki, h te, nézd meg a hatodik érzéket. nagyon dura, amikor kiderül h b.w. halott volt végig..
éretségit itt a gimiben megkapom az a1et most csinálom nem sokára kécc és 2év múlva A korlátlan meglesz
De azok a hangok, meg az elején az a vörös gusztustalan izék....brr... undorító
mondjuk némi gyanu bennem is van
Amúgy mien suli kell hozzá vagy mi kell hozzá hogy mondjuk én is motoros rendőr lehesek??
Komolyra fordítva.....A helyi Rendőrkapitányságon, kell szólni a Rendőrkapitánynak, hogy szeretnétek ilyen előadást meghallgatni. Az osztályfőnökötök ezt egy telefonnal elintézheti. Ha a kapitánynak van erre felesleges embere akkor minden további nélkül fog nektek segíteni abban, hogy egy motoros rendőr előadást adjon nektek, sőtt a motorját is megnézhetitek, mert általában azzal szoktak ilyenkor menni. Én túl messze vagyok ahoz hogy segíteni tudjak ebben, sajna.
A túl a sövényen meg alapműveltség
Mert most ien dolgozó emberkék fognak jönni osztályfőnöki órára és a motoros rendőr is szoba jött.
Szóval nem ismersz vkit vagy esetleg te nem tartanál előadást??