Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

háááát akkor Lum elásta magát bezzeg én, akinek a beceneve : A "Bíborköpenyes Lovag"

LX
Ares,Motocris túl fiatal hozzám...

Lumberg,a piálás nem gáz az ordenáré viselkedés annál inkább.
Fúj, miket gondoltok rólam

Basszus, lehet, hogy túl sok időt töltünk együtt?
Nagy vitára ne számíts, mert nem vagyok egy nagy férfi soviniszta
Már tegnap megnéztem! És már írtam is, hogy megelőlegezem neki, hogy jó nő!
ares, szerinted elmenjünk mi is a randira? lehet, h segítségre lesz szüksége legifjabb műmájer-barátunknak, nem??
Ööö... nem. Várjuk meg, amig lesz a közös jégen csúszás, és majd néhány seggre esős kép kíséretében teljes lesz a skála, akkor majd...
lx, azért igen fontos dolgok maradtak ki - pl piálunk és ordenáré módon viselkedünk
ahogy ismerem épp megnézi, hogy van-e kép csatolva az adataidhoz.

Estére jó randizást chris, szurkol a zegész műmájer team.
visszatértem! visszatérek! asztalaviszta bébi, ahoj, povlacsek! felpörögve, felfrissülve, bekoffeinozva várom a mai nap kihívásait, és esek neki a táblázataimnak! jupijjjjjéééé
pisiljek vagy ne pisiljek
Ez a létfontosság
chris, nem kéne a 92-es bowlingrekordod is feltüntetni az euroring pályázás mellett az eddigi eredményeim rovatban?
Mire gondolsz?Motocris

Tomato:Tényleg ne menjünk bele,egyszer majd egy ital mellett.
milyen szépen összefoglaltad a műmájer lét alapelemeit

LX
Én gondolkodni is csak ritkán szoktam... csak ha létfontosságú
NEM kávézok, Cigizni csak ha iszok (ami ritkán van), aludni meg otthon szoktam
Ares,lehet.Jó pihit.
Írogass NEKEM!
úgy megsértődtem, hogy dühömben megittam egy fél liter teát. Semmi hatás, alszom tovább.

Bár mintha az értelem kis szikrája kezdene megjelenni a szememben. Lehet, hogy még valami hasznosat is csinálok ma?
HÁÁÁÁÁÁÁT!
Ezen lehetne vitatkozni, de inkább nem mennék bele mert túl hosszú lenne, és nincs elég időm.
Gud móning!

Na most én is felkeltem hajnali 9-kor, így belecsöppenhetek a fergeteges beszélgetésbe.
Szóval cigiztek,kávéztok,alszotok,megsértődtök,gondolkodtok...Én meg irogatok magamnak.
Látom mindenki elgondolkodott....
Nem a női motorosok azért vannak mert a nők mindenben tudnak olyanok lenni mint a férfiak.
A férfiak meg ha olyanok lennének mindenben,buzinak hívnánk őket..
Elnézést a melegektől..
indul a bakterház