tapolca nem rossz, én tegnap a gellértben áztattam magam. inkább nem fényképeztem, mert túl sok volt a hiányos ruházatú kolléga.. komolyan néha zavarban éreztem magam, és inkább bambultam magam elé, minthogy véletlenül ránézzek valakire, és visszakacsintson
ma szívesen otthon maradtam volna. Nincs valakinek orvos ismerőse? kéne vagy 2 hét betegszabi.
Karácsony előtti héten már biztos otthon is unatkoznék, és jönnék megint.
ezek az új külső medencék......sztuper lessz nyáron ...szervezhetünk ide is motoros túrát....kicsit drága a belépő, de szereintem megéri.(ez csak az én véleményem)
Mindenki megpunnyadt??
Ez nem jó
Nem volt nagy a nyüzsi a képek szerint...
Jól éreztétek magatokat?
Mi klafán szórakoztunk!!! Tudom ajánlani: Barlangfürdő "kontra" hídépítés házifeladat
The winner is hídépítés házi!!!!
ÚÚÚÚÚtálom a sulit!!!
Eccer legyünk túl rajta! Elküldöm az összes tanárt melegebb éghajlatra...
Hello Mikike!!!Letöltöttem a video-dat!!!Nagyon király!!!!Nem tudnál küldeni nekem még ilyen videokat???Amennyit csak tudsz!!!! A címem: snake30@freemail.hu !!!Köszke!!!
1000 bocs amiért lecsúsztam a klubtaliról! Épségben hazaértem, de eléggé elzsibbadtam,
úgyhogy alvással töltöttem az időt, sajnos sikerült a gamfos zh-mat is átaludnom, de sebaj, majd bepótolom. Remélem jól éreztétek magatokat és legközelebb engesztelés-képpen viszek még két embert (R1Bandi+Bettina)! Jó hétvégét mindenkinek! Üdv!
Mire hazaértem a Beszkártból megmaradt a hó az úton...
Setoppnak kezd visszajönni a színe. -bár még mindíg sz@rul van.
Chris!
elvileg idén kéne befejeznünk a sulit, de kezdem úgy érezni, hogy ecccerre fogunk kb diplomázni...
Ekkora lemaradást nem hozunk be 6év alatt sem...
Lum!
Nagyon fárasztó volt a "munka"?
Hazaértél már?
Ares!
Lehet, hogy én is átállok a gyömbérezők táborába...
Elég ütős volt a pia.
Ahogy ágyat ért a hátsóm tegnap kidőltem...
Remélem mindenkinek jó az időpont, ha mégse akkor később is lehet csatlakozni.
uff
az tuti, hogy többen leszünk, mint pénteken.
örömmel láttam, h azért sikerült szűk körben megtartani a klubtalit! so sorry, h nem tudtam megjelenni, de hát kötelesség az kötelesség..
Karácsony előtti héten már biztos otthon is unatkoznék, és jönnék megint.
Mindenki megpunnyadt??
Ez nem jó
Nem volt nagy a nyüzsi a képek szerint...
Jól éreztétek magatokat?
Mi klafán szórakoztunk!!! Tudom ajánlani: Barlangfürdő "kontra" hídépítés házifeladat
The winner is hídépítés házi!!!!
ÚÚÚÚÚtálom a sulit!!!
Eccer legyünk túl rajta! Elküldöm az összes tanárt melegebb éghajlatra...
Megjöttem Miskolctapolcáról (barlang fürdő).......nagyon sirály volt a gyerek nagyon élvezte......meg persze én is
1000 bocs amiért lecsúsztam a klubtaliról! Épségben hazaértem, de eléggé elzsibbadtam,
úgyhogy alvással töltöttem az időt, sajnos sikerült a gamfos zh-mat is átaludnom, de sebaj, majd bepótolom. Remélem jól éreztétek magatokat és legközelebb engesztelés-képpen viszek még két embert (R1Bandi+Bettina)! Jó hétvégét mindenkinek! Üdv!
Mire hazaértem a Beszkártból megmaradt a hó az úton...
Setoppnak kezd visszajönni a színe. -bár még mindíg sz@rul van.
Chris!
elvileg idén kéne befejeznünk a sulit, de kezdem úgy érezni, hogy ecccerre fogunk kb diplomázni...
Ekkora lemaradást nem hozunk be 6év alatt sem...
Lum!
Nagyon fárasztó volt a "munka"?
Hazaértél már?
Ares!
Lehet, hogy én is átállok a gyömbérezők táborába...
Elég ütős volt a pia.
Ahogy ágyat ért a hátsóm tegnap kidőltem...
Girl!
Jövő7 vége ER6?
Legközelebb Setoppék is jönnek velünk...Ezt nem hagyhatják ki ...
Sajnálom hogy a tgyene-ék nem tudtak jönni....(meg persze a többiek)
asszem
Biztos kevés volt a pia.
Képzeld, nem is vagyok ANNYIRA másnapos (mint tegnap... vagy az még aznaposság volt? ).