Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

síléccel lehet menni? én nem tok korizni...
Első műmájer jégenseggreeső találkozó november 30.-án fél hatkor a budapesti Műjégpálya bejáratánál.

Remélem mindenkinek jó az időpont, ha mégse akkor később is lehet csatlakozni.

uff

az tuti, hogy többen leszünk, mint pénteken.
Nem vagyunk punnyadtak! Dolgozunk!
balusk8! miért adtad el a vasat? én megtartom mindenképpen. lehet, h még pályanapra is emgyek vele
tapolca nem rossz, én tegnap a gellértben áztattam magam. inkább nem fényképeztem, mert túl sok volt a hiányos ruházatú kolléga.. komolyan néha zavarban éreztem magam, és inkább bambultam magam elé, minthogy véletlenül ránézzek valakire, és visszakacsintson
szasztok!

örömmel láttam, h azért sikerült szűk körben megtartani a klubtalit! so sorry, h nem tudtam megjelenni, de hát kötelesség az kötelesség..
ma szívesen otthon maradtam volna. Nincs valakinek orvos ismerőse? kéne vagy 2 hét betegszabi.
Karácsony előtti héten már biztos otthon is unatkoznék, és jönnék megint.
ezek az új külső medencék......sztuper lessz nyáron ...szervezhetünk ide is motoros túrát....kicsit drága a belépő, de szereintem megéri.(ez csak az én véleményem)
Mindenki megpunnyadt??
Ez nem jó
Heló tom!

Nem volt nagy a nyüzsi a képek szerint...
Jól éreztétek magatokat?
Mi klafán szórakoztunk!!! Tudom ajánlani: Barlangfürdő "kontra" hídépítés házifeladat
The winner is hídépítés házi!!!!

ÚÚÚÚÚtálom a sulit!!!
Eccer legyünk túl rajta! Elküldöm az összes tanárt melegebb éghajlatra...
Nagyon nagy a csönd
Megjöttem Miskolctapolcáról (barlang fürdő).......nagyon sirály volt a gyerek nagyon élvezte......meg persze én is
Viktor: Csak neked csak most, van még pár képem
Bazzee Balusk8! Ezek ultra brutál képek!!!
Lumbergh : Pár hónapja énis csináltam hasonló fotósorozatot a bóbitámról még eladás előtt

Hello Mikike!!!Letöltöttem a video-dat!!!Nagyon király!!!!Nem tudnál küldeni nekem még ilyen videokat???Amennyit csak tudsz!!!! A címem: snake30@freemail.hu !!!Köszke!!!
Micsoda punnyadás...
Na hello mindenki!

1000 bocs amiért lecsúsztam a klubtaliról! Épségben hazaértem, de eléggé elzsibbadtam,
úgyhogy alvással töltöttem az időt, sajnos sikerült a gamfos zh-mat is átaludnom, de sebaj, majd bepótolom. Remélem jól éreztétek magatokat és legközelebb engesztelés-képpen viszek még két embert (R1Bandi+Bettina)! Jó hétvégét mindenkinek! Üdv!
Heló bajnokok!

Mire hazaértem a Beszkártból megmaradt a hó az úton...
Setoppnak kezd visszajönni a színe. -bár még mindíg sz@rul van.

Chris!
elvileg idén kéne befejeznünk a sulit, de kezdem úgy érezni, hogy ecccerre fogunk kb diplomázni...
Ekkora lemaradást nem hozunk be 6év alatt sem...

Lum!
Nagyon fárasztó volt a "munka"?
Hazaértél már?

Ares!
Lehet, hogy én is átállok a gyömbérezők táborába...
Elég ütős volt a pia.
Ahogy ágyat ért a hátsóm tegnap kidőltem...

Girl!
Jövő7 vége ER6?
Sodrófával?? Á, dehogy ... megtanulok én is thaiboxolni

Legközelebb Setoppék is jönnek velünk...Ezt nem hagyhatják ki ...
Persze ..................SODRÓFÁVAL

Sajnálom hogy a tgyene-ék nem tudtak jönni....(meg persze a többiek)
Még egy két ilyen bowlingos buli, és mindenkit megverek ....
Na én léptem, délután ZH-m lesz, és el kéne olvasni legalább egyszer az anyagot

asszem

Hát a VB-t egyelőre nem eröltetem ...
Biztos kevés volt a pia.
azért nem mert nem keverted a piát ....csak OUZO-t ittál ami "tiszta" szesz
itt vannak az eredmények
Jó reggelt Bowlingbajnok!

Képzeld, nem is vagyok ANNYIRA másnapos (mint tegnap... vagy az még aznaposság volt? ).