Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja bocs,Jó reggelt!
Mi ez a műmájer dolog?Csak olyanok irnak ide akik benne vannak?
Sziasztok műmájerek.
Hétvégén euroring?
Tomato,

ha ennyire "kacagsz" akkor ki fogod nála húzni a gyufát
Van még ilyen tuti "napszemcsid" mint a képen?

LX
Jó reggelt
Vagy Tomi tudna még néhányat mutatni...
csak azért írom mert tudom hogy nem veszed komolyan

LX
REGGELT!!!!!!
Tegnap este rámtört a nosztalgia
ilyen korán béb? jó reggelt.
Tomato: elképesztő, hogy te valaha fiatal is voltál

Én csak olyan képeket tudnék mutatni, amiben pelenkában mászok a földön vagy a piros kicsi műanyag kadámban pancsolok...
Hogy Maradjunk a motoroknál, 1994 Krétán béreltem 1 ÚJ CAGIVA-t és 1 nap alatt hengerfejesre "hajtottam" (nem is húztam neki) ......Fájdalomként kaptam egy 250-es SUZUKI-t......az bírta.....pedig csak 1 suzuki
Ja meg volt nekem is trabim ..méghozzá 6 voltos

Meg voltam én is "vékony" gyerek (még az esküvő előtt)
Már megint lemaradtam
Szóval "régi" dolgokat hoztok fel
Akkor itt egy kuriózum
Az első (és utolsó) KONCERTÜNK 1981-ből. JOBB SZÉLSŐ VAGYOK (ha jól emlékszem)

Tgyene!
Milyen jó lenne ebből a nyári melegből
tgyene : nagyon andergrand a verdád
A motorhoz jár a pasi is és fordítva...
Mé" valameik nem teccik???
A motor akar zámomra az IGAZI lenni?
Vagy a pasi????

Ja, majd elfelejtettem!
Egyetlen "zöld" hölgy ismerősöm!
Megtaláltam számodra az igazit!

Luketdisz:
Hali Májerek!

Eléggé levagyok maradva, ma sok volt a melóm.
Holnap megint nem leszek, mert Duna nyú szitibe kell mennem.

Megpróbálom behozni a lemaradást:

Lum!
Ha be lehet nevezni a "karácsonyi gyorsítóra" nekem is jól jönne úgy 200 km-re való. (kb 2 lityis fogyasztással lehet kalkulálni...)

Ares!
Már látom az új forgatókönyvet! (mellesleg nagyon leült a téma...)
Az elhagyatott zalahús -tgyenééktől megszökve- mézesbarackba fojtja bánatát. Ám a második pohár után villámként járja át agyát a felismerés: A szomszéd asztalnál Műmájer találkozó zajlik.......

balusk8!
Az első verdám...
köszi, de nem érdekel a deal... ha az öcséd hosszú combokat és méretes csöcsöket növeszt, akkor lehet, h tok rá vevőt a közel-keleten macerás rokonokból van épp elég

ha zavar, tedd fel a szőnyegre, dörzsöld meg a kemping lámpáját, hátha a dzsinn elviszo valahová..
azok a cuccok a szomszéd portékái

De eladó az öcsém, meg a haverjai, ha érdekel
a jó karban lvő lengyel lakókocsi, vagy a kemping kerékpár nem eladó? illetve láttam még egy takaros rongyszőnyeget is.. ha már így elkótyavetyéled a családi örökséget..
A kép lemaradt előbb
lumbergh : Rossi már tavaly megvette a Trabimat mert 2007-ben már az F1-ben szeretne vele indulni plussz kapott hozzá 4db tükörradiál kormorán szlikket
balusk8 - na látod, én ezért nem adom az enyémet rossinak. abban még van olyan 0,3 paci, uh egyenlőtlen lenne a küzdelem

a fürdőkádas dolgot nem értem...
lumbergh : Max Biaggi vette meg a bóbitámat ,mondta h nincs 2006-ra motorja a motogp-n, nekem meg pont volt egy eladó pályagépem, úgyhogy az övé lett

Amúgy már be volt dögölve az egész motor, kb 0.1 lóerős lehetett és olyan volt a hangja mikor a fürdőkádban púzol