Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kéjhömpöly... zseniális.. igazi ízig-vérig romlott vagy, elismerem
hááát, lx, ha eddig irgalmas nővérként viselkedtél volna, akkor most magamba szállok, és elgondolkodom, h hová fejlődhetek még, de ki kell, h ábrándítsalak. ezzel az "előélettel" sajnos a stratégiád nem müxik
ppssszzttt... én ezt mind tudom, csak sokkal jobb váratlanul gonosznak lenni, előre megfontolt aljas szándékból, amikor senki sem számít rá. Sokkal nagyobb "kéjhömpöly"... te kis tapasztalatlan buta....

LX
Gyűjtsünk pénzt Izaurának, hogy felszabadulhasson!
ja, és lx is gonosz, csak még nem hágott az önismeret olyan fokára, amelyet én a magaménak vallhatok.. csak egy jótanács, lx: ne küzdj ellene, inkább élvezd!! nincs szebb dolog, mint a káröröm! Dzsoki bácsi rulez! hókuszpók rulez!! leonszió rulez (a fiatalok kedvéért ez egy rabszuolgatartó szörnyeteg a múltból)!
gonosz vagyok! nem szégyellem!! és 5 perc egy forduló zuhival együtt. mi ebben a korai? nekem jó!! a lánynak meg ugyanannyi ideje van rá, nem?

most már mindent tudtok! még kérdés?
Gyorsan lefárasztom a csajokat a dumámmal, aztán már gyenge a pszichéjük a védekezésre, és fáradtak ahhoz, hogy ellenálljanak a vonzerőmnek
HE-HE-HE! ! ! ! ! ! ! ! !

Na ne mondd... nekem nem kell ahhoz motor.
az mind semmi, nem is lesz.

Ahhoz venned kéne egy yamahát.
Csak baráti sex volt, semmi több!

Na jó, ezt abbahagyom, mielőtt még teljesen eljátszom minden esélyemet a fórumos csajoknál. Vagy olyanom soha nem is volt?
persze persze.... magyrázzad csak a bizonyítványt.... nincs ezen mit szégyellni... szeretitek egymást és kész

LX
Ezúton jelentem ki, hogy nincs közöttünk semmiféle testi kapcsolat!

Hacsak az nem számít, hogy sziámi ikrek voltunk, csak ő 8 évvel korábban született
Pedig megesküdtem, hogy titokban marad.

Mindegy, előbb-utóbb úgyis kiderült volna ....

Na jó, ezzel nem szabad viccelni! Durva! És főleg azért, mert Yamahás
háááááát szerintem ezt más senki nem hiszi el neked

LX
Ez utóbbit persze csak olvastam
Lum. több, mint gonosz!

Yamahás! Ebbe beletartozik az ízlésficam, a feltünősködés, a modortalanság, a fennhéjázás, és a korai magömlés
hi Kawabéééééb!

Mi az hogy a pasik, én már csalogattam a klubtalira!
Akkor már 3-an lennénk szerdánként vagy péntekenként?
hmmm már nem is tudom!
Klafa póló volt rajtad pénteken !!!
Mikor megyünk ER6n-t nézni????
Ééééén?? Dehogy vagyok gonosz
Lum természetesen az!

LX
Szia!!!
végre még egy lány
Remélem, hyog fogunk találkozni:D
Gondolom a klubtalikat már mondták a pasik....
s kiabálnád, hogy üssetek, s alázzatok meg!???
LX: Te gonosZ!!
LUM te másik gonosz !!

Komolyan titeket össze kellene kötni, egymáshoz.. jó szorosan
És így csinálni rólatok képeket.. mikulássapkában, korbáccsal a kezetekben!!!!
szijjjaaa!!
Na meg billiárdozni

Sajnos nem tudunk menni .....tudod a hétvégén versenye van a lánynak.......addig is éjjel-nappal edzés

Én se örülök neki de hát menni kell.
szia.
Bocsi én a motorozásra gondoltam...
Mennem kell,majd holnap lehet hogy leszek.
Jók legyetek,szép napot.