hááát, lx, ha eddig irgalmas nővérként viselkedtél volna, akkor most magamba szállok, és elgondolkodom, h hová fejlődhetek még, de ki kell, h ábrándítsalak. ezzel az "előélettel" sajnos a stratégiád nem müxik
ppssszzttt... én ezt mind tudom, csak sokkal jobb váratlanul gonosznak lenni, előre megfontolt aljas szándékból, amikor senki sem számít rá. Sokkal nagyobb "kéjhömpöly"... te kis tapasztalatlan buta....
ja, és lx is gonosz, csak még nem hágott az önismeret olyan fokára, amelyet én a magaménak vallhatok.. csak egy jótanács, lx: ne küzdj ellene, inkább élvezd!! nincs szebb dolog, mint a káröröm! Dzsoki bácsi rulez! hókuszpók rulez!! leonszió rulez (a fiatalok kedvéért ez egy rabszuolgatartó szörnyeteg a múltból)!
Mi az hogy a pasik, én már csalogattam a klubtalira!
Akkor már 3-an lennénk szerdánként vagy péntekenként?
hmmm már nem is tudom!
Klafa póló volt rajtad pénteken !!!
Mikor megyünk ER6n-t nézni????
LX
most már mindent tudtok! még kérdés?
Na ne mondd... nekem nem kell ahhoz motor.
Ahhoz venned kéne egy yamahát.
Na jó, ezt abbahagyom, mielőtt még teljesen eljátszom minden esélyemet a fórumos csajoknál. Vagy olyanom soha nem is volt?
LX
Hacsak az nem számít, hogy sziámi ikrek voltunk, csak ő 8 évvel korábban született
Mindegy, előbb-utóbb úgyis kiderült volna ....
Na jó, ezzel nem szabad viccelni! Durva! És főleg azért, mert Yamahás
LX
Yamahás! Ebbe beletartozik az ízlésficam, a feltünősködés, a modortalanság, a fennhéjázás, és a korai magömlés
Mi az hogy a pasik, én már csalogattam a klubtalira!
Akkor már 3-an lennénk szerdánként vagy péntekenként?
hmmm már nem is tudom!
Klafa póló volt rajtad pénteken !!!
Mikor megyünk ER6n-t nézni????
Lum természetesen az!
LX
végre még egy lány
Remélem, hyog fogunk találkozni:D
Gondolom a klubtalikat már mondták a pasik....
LUM te másik gonosz !!
Komolyan titeket össze kellene kötni, egymáshoz.. jó szorosan
És így csinálni rólatok képeket.. mikulássapkában, korbáccsal a kezetekben!!!!
Sajnos nem tudunk menni .....tudod a hétvégén versenye van a lánynak.......addig is éjjel-nappal edzés
Én se örülök neki de hát menni kell.
Mennem kell,majd holnap lehet hogy leszek.
Jók legyetek,szép napot.