Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Harapdálni?? Engem??
Szevasztok Alkoholisták!
Ezt most szívem legteljesebb melegével mondtam ám! Éljen a másnaposság! Anonim Műmájerek is lesznek?
Na de nem viccelek. Korizni akkor lehet, hogy én is megyek, bár nem tuti (ELTE jogászparty is lesz, meg másnap reggel közgáz ZH. Az első az , de a második az .)

Tudtátok, hogy tegnap volt életünk eddigi részének utolsó napja? MIÉRT NEM ÜNNEPELTÜK MEG VALAHOGY??? Helytelen! Innom kellett volna. Na majd legközelebb... ezt gyakran lehet ünnepelni.

Szasztok!
na igen, azt tisztán nem lehet elviselni..
oké , az a lényeg, hogy a karácsonyi bevásárlások idejére, mikor mindenhol "jingle bells" megy, addigra meglegyen.
naná, de sztem a bodzát már elhasználtuk. most mézes bari van, meg a srác manapság áll neki a körtének, az sem lesz akármi.. ha jelzi érkezését legközelebb, akkor egyzetetek veled, h pontosan mi van/mi kell.. ez kb 1,5-2 hét múlva lesz. addig kibírni!
akkor legközelebb nekem is hoznál 1-1 litert ebben a sorrendben?
és a szenyó fáradtan megpihen végre otthon a berekben matula bácsi és bütyök mellett..
házi hát! liteeerje harminc... háromszázerer...

1600-1700 a lityije, attól függ milyen. én eddig a bodzát és a barackot kóstoltam, hát mit mondjak, piramidális sajnos ha alkoholról van szó, a közgazdász-véna valahogy elsikkad. boldog vagyok tőle, ha más is iszik, így nem anyagi jellegű haszonmaximalizációt végzek...
Akkor lehet, hogy hazament Zalába.
Házi? mennyiért hozták? Nekem is kéne, persze nem 6 liter. Egy kisebb demizsonnyi.
Most ne a közgazdász vénád szóljon
vigyázz, lehet, h csak kiosont út közben, és most a várost járja.. rád vadászik.. "a zalais szenyó bosszúja.."
szerintem megette Tgyene, mert nem volt a helyén. Vagy csak levegőzni ment?
ha mindegy, h hogyan, akkor egy palack mézessel a hónom alatt megyek :-)) épp pár perce kaptam meg az utánpótlást, ill aranylik az íróasztalom mellett olyan 6 lityi..
persze, hogy lehet síléccel is. Az a lényeg, hogy gyere.
Hali Snake! Az a helyzet nekem csak ez az 1 saját videóm van.Megkérdezem a haverokat, ha van valami akkor írok!
AZ nem tudom hogy hol volt , én csak a Tapolcai barlangfürdőbe voltam, de ott is harcoltam a szlovák nyugdíjas csoportal, hogy sajnos a fürdőbe előfordul, hogy valakinek vizes lesz a haja, főleg ha nem hord úszósapkát
Lum...
Nem én voltam szerencsémre ......te csak harapdáld a Kawagirlt ne engem
Vagy ez nem is annyira vicces???
én már eljöttem misklocról, amikor ő érkezett, tehát vérbeli utcai harcossal nem találkozhatott
gixer 750
tényleg tomato voltál a miskolci ucai harcosokon???
hhornet - személy szerint fz6, de az igazolványa mindenkinek magáért beszél...

ares - mi lett a szendviccsel? megkaptad végül péntek este, vagy meglépett tgyenééntől???
Na köszi a válaszokat.
Sziasztok.További szép napot.
Sziasztok.
Milyen mocitok van?
Voltam én is miskoctapolcán szombaton faja a hely nagyon!!!Tomato voltál a Tájboxon?
tomato, BOCCCCS!!!!

most jutott eszembe, h paradicsomsalátát ettem ebédre ugye nem te voltál???
bár, végül is, ha csak a seggre esés a program, akkor azt megvalósítom csupasz cipőben is

kérdés - ha elesek, akkor maradhatok aludni egyet? csak hogy fel tudjam venni a szokásos szerda esti pózomat..