Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még jó hogy az lett irva hogy 8 napon bellül gyógyuló sérülés.
igaz hogy csak 5 napot voltam korházban de még mindig sántikálok és még fél év gyogytorna hátra van.
azt mondta egy rendőr hogy ha azt irták volna hogy 8 napon túl gyogyulo.., akkor még nagyobb lett volna a birság mert akkor biztos gyorsabban mentem nagyobbat estem azért lett nagyobb a baj.
ez magyarország.

nem baj megyek közmunkára, ebédet hordani az ovodásoknak
ares engem is kivert a víz...

kishapsi ez ciki... amennyi szabályt áthágtál, még jó, h nem térdeltettek az árokpartra, és lőttek tarkón
nekem is jött csak nekem 3 oldal
ARES!!!!!!!!!!!!!

Nem ér ijesztegetni

Még jó hogy "csak" tilosba parkolás

Azthittem hogy az Örkényi "dolog"
na megjöttem. Tegnap 50 perc alatt értem el a Hungária-Thököly saroktól a Hungária-M5 felhajtóig, és nem azért, mert félek a nagy sebességtől. A végén már üvöltött a zene, és 3 nyugtatót is be kellett vennem.

Jött egy lap a Rendőrkapitányságról. Kinyitom, és .... csak egy tilosban parkolás. Mindig euzekkel szívok.
ha ilyen ütemben haladunk, lassan még a motorok/csjok-at is beérjük!!

én nem ültem autóba reggel óta, de nem is hiányzik. a mocis futárokat viszont nem irigylem. tegnap majdnem kilapítottam egy szegény srácot, elnézte a dolgokat... szerencsére sikerült elkerülni
JAJ.......ezt nem hagyhatom ki....a 100. oldalra írni kell

Utálom a várost akkora dugó van hogycsak na......bezzeg ha tavasz lenne már a motoron elintéztem volna rég (csepel-13ker-14ker-13ker-csepel)
Még jó hogy van rádió a kocsiba
Mindenki lapít, mint vietkong a susnyásban . akkor én is húzok.

További jónapot minden kedves Műmájernek!
nekem meg mennem kéne órára... most látom csak mennyi az idő! na akkor nem megyek!
Na erre kíváncsi leszek ...
na vazze, mennem kell dolgozni, most látom csak, mennyi má az idő... kikapcs..
punk-os hajat is kérünk hozzá! meg orrpírszinget.
meeert?
meghagyom a terepet a rongylábkirályoknak..

na jó, majd bemutatok 1-2 komolyabb fikcsit.. régen nagy r"n"r-os voltam, van még trapézgatyám és lángmintás ingem is, pöttyös nyakkendővel
Ez nagyon nagyon gonosssszzz
A csirkenátha az olyan, mint a halTBC, vagy a torokgyík?
Csirkenáthája csak olyan pasiknak lehet, akinek tyúkmelle van, nem?

ez még nem kifogás arra, hogy ne táncolj (csak hogy gonoszkodjak egy picit)

na, majd elcsábítalak ....
ares nem kér kólát, az neki veszélyes. inkább tonikozok, a kinin lehet, h véd a csirkenátha, vagy mi ellen is
Mit jelent nálad az hogy szolidan ?
Egész este az asztalnál fogsz kólázni Aressel??
Pedig gondoltam műmájerkedek egyet a Hondával ... ilyenkor legalább könnyebb keresztbevágni a kanyarban
én holnap csak szolidan. majd szombaton.. akkor bálba megyek

Motorosok most biztosan nem lesznek kint ...
Jaa, a puttó autósokhoz a szigetre? de halál hideg lesz ott... nemtom... majd meglátjuk!
Már várom
Szombat este lenézek erre a gyorsulási versenyre....
nem akarsz lejönni?

Lum: nappal is elemeben vagyok, csak még ébredeznem kell
Holnap megtáncoltatlak!! Vigyázz!!
és ez péntek este sem lesz jobb...