még jó hogy az lett irva hogy 8 napon bellül gyógyuló sérülés.
igaz hogy csak 5 napot voltam korházban de még mindig sántikálok és még fél év gyogytorna hátra van.
azt mondta egy rendőr hogy ha azt irták volna hogy 8 napon túl gyogyulo.., akkor még nagyobb lett volna a birság mert akkor biztos gyorsabban mentem nagyobbat estem azért lett nagyobb a baj.
ez magyarország.
nem baj megyek közmunkára, ebédet hordani az ovodásoknak
na megjöttem. Tegnap 50 perc alatt értem el a Hungária-Thököly saroktól a Hungária-M5 felhajtóig, és nem azért, mert félek a nagy sebességtől. A végén már üvöltött a zene, és 3 nyugtatót is be kellett vennem.
Jött egy lap a Rendőrkapitányságról. Kinyitom, és .... csak egy tilosban parkolás. Mindig euzekkel szívok.
ha ilyen ütemben haladunk, lassan még a motorok/csjok-at is beérjük!!
én nem ültem autóba reggel óta, de nem is hiányzik. a mocis futárokat viszont nem irigylem. tegnap majdnem kilapítottam egy szegény srácot, elnézte a dolgokat... szerencsére sikerült elkerülni
JAJ.......ezt nem hagyhatom ki....a 100. oldalra írni kell
Utálom a várost akkora dugó van hogycsak na......bezzeg ha tavasz lenne már a motoron elintéztem volna rég (csepel-13ker-14ker-13ker-csepel)
Még jó hogy van rádió a kocsiba
igaz hogy csak 5 napot voltam korházban de még mindig sántikálok és még fél év gyogytorna hátra van.
azt mondta egy rendőr hogy ha azt irták volna hogy 8 napon túl gyogyulo.., akkor még nagyobb lett volna a birság mert akkor biztos gyorsabban mentem nagyobbat estem azért lett nagyobb a baj.
ez magyarország.
nem baj megyek közmunkára, ebédet hordani az ovodásoknak