Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Mi lesz okt. 7-én?
jó estét mindenkinek.
Maracuya ha meg mindig gond a szombat hogy kivel menj Roli egyedul megy.... nekem haza kell mennem Vacra kiglancolni a lakasom mert lehet h kiveszik.... nagyon szomoru vagzok... ugy mentem volna pedig veletek
Felhívnám a figyelmetek, hogy bicigliverseny miatt Mátra és Kékestető között lezárják az utakat szombaton!
Ezt vegyétek számításba!
Hová mentek? Csak nem a mátrába? Ajánlani tudom a Gyöngyösi oldalt, SUPER! 5-6 kanyar fel és le aztán már elég izgalmas kezd lenni
Jól teszi, különben ki védene meg ezektől a marcona fiúktól?
Tehát!!!!

Szombat 11 óra 00-kor van az indulás!!!! Az M3-as kifelé vezető szakaszán levő SHELL kútnál
Bár nem én szervezem de mindenki vigyázzon magára......

Mindenki úgy jöjjön hogy 11.kor indulni tudjunk (bár nem időre megyünk). Tehát TELE TANKOLVA , MegWCzve.......stb.
Sziasztok!!!

Szombaton,akkor mikor és hol találkozunk?!?!?! Jön apukám is :))))))
Hát úgy legyen, hogy tényleg lemondja , én már nem hiszek senkinek A CSŐCSELÉK IS LEMONDTA AZ ÁLLATKODÁST ? Egyenlőre megyek fel úgy néz ki péntek-szombat-vasárnap.
POHI!! KARMI!!!
Szombaton nem találkoztok mert lemondta a nagyobbik ellenzéki párt a szombati gyűlését. Tehát Jöhetsz velünk gurulni Karmi és Pohi is!!!
Tomato

Köszi a segítséget

Szereztem be a könyök és térdvédő mellé sípcsontvédőt is :)
Viszlát mindenkinek, majd holnap jövök!
Karminak teszteljük az új "sport" futóművét

Karmi akkor esetleg ha jó holnap du.?? Nem kérdezel rájuk?? Csak egy lazát gurulni. Semmi állatkodás
Akkor milyen tesztnap lesz?
Holnap sima Euro-Ring autós-motoros nyílt nap van.

Euroring
az volt ma. De mi október 07.-én mennénk
Holnap nem sima nyíltnap lesz az euroringen?
felhívod telefonon. Bemondod a neved, hogy melyik időbe és kész. Semmi kötelezetséggel nem jár. csak annyi hogy az első gurulás előtt fél órával be kell jelentkezned. Ha jól tudom
Egy kis tesztelésben benne lennék

Hogyan is zajlik a regisztráció?
holnap du. egy e-ring????csak hogy teszteljük.

És regisztráltál már okt. 7.-ére??
Hát olyan is
Akkor végül is árában vetted
Egy bukógombára kaptam ráadásnak
Gondolom akkor a DangerBikes-tól ingyen kaptad a gátlót